Şimdi Ara

iphone 4 yeni parti perşembe geliyormuş (turkcell) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
16.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar az önce TİM 'e sordum Cuma ya da Cumartesi gelmesini bekliyoruz dediler Turkcell fiyatları baya şişirmiş iphone 4 32 gb 2.200 TL diyorlar
  • Evet hiçbir yerde yok galiba yine en azından ankara vodafonelarda yok
  • satışlar iyi mal yok talep çok
  • Bugun de yok sanırım.
  • aradım hala gelmedi bizde merkezden haber bekliyoruz dediler. antalya
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopfnickerz

arkadaşlar az önce TİM 'e sordum Cuma ya da Cumartesi gelmesini bekliyoruz dediler Turkcell fiyatları baya şişirmiş iphone 4 32 gb 2.200 TL diyorlar

2.200 TL mi yuh artık :S
  • Perşembe dendi evet alet yok bu alet ekimden önce gelmeyecek sanırım bali önümüzdeki hafta gelsin bune ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

Muğla'Da ki Tim'De Var Ama Alan Yok.

Kap hemen

Ben konyada bulamıyorum
  • Ben MediaMarkt ile konuştum bana verdikleri tarih 5 Ekim oldu...
    Tabi ne kadar doğrudur ne kadar yanlış bilemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: utinta

Ben Ankara'da her yere baktım yoktu dün ankamall bimeksi aradım yeni geldi dediler gidip hemen aldım yalnızca 16gb. vardı 32 lik sınırlı sayıda geliyormuş zor bulunuyo dediler. Yalnız micro sim olayında takıldım dün 3 turkcell e sordum ama hiç birinde yoktu cuma gelecek dediler. Hattım iş için kullandığımdan kesmeye de cesaret edemedim

Ankamall bimeksi şimdi aradım, ellerinde 16gb var, fiyatı 2.200tl
  • Aradım hoşdere Atılım İletişim'i. Kontratlı satışlar yarın başlayacak diyor. Ellerindeki telefonlar kontratlı satışlar için değilmiş. Kontratsız arayanlar arayabilir. Kontratlı arayanlar ise yarın dan itibaren sözleşmeyi yapacaklar ve 1 hafta içinde teslim edilecekmiş. Aynen bana söylenen budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devos

Aradım hoşdere Atılım İletişim'i. Kontratlı satışlar yarın başlayacak diyor. Ellerindeki telefonlar kontratlı satışlar için değilmiş. Kontratsız arayanlar arayabilir. Kontratlı arayanlar ise yarın dan itibaren sözleşmeyi yapacaklar ve 1 hafta içinde teslim edilecekmiş. Aynen bana söylenen budur.

iyi de bunun için herhangi bir gün belirlemelerine gerek yokki. madem telefon ellerinde yok haftanın herhangi bir günü herhangi bir saati sözleşme yapabilirler, telefon ellerine gelincede teslim ederler. yarın dan itibaren sözleşmeyi yapıcaz ne demek?

ben geçen hafta ayın 25 cumartesi hoşdere de ki tim e sormuştum, şimdi sözleşme yapıyoruz 2 hafta sonra teslim ediyoruz demişlerdi zaten.

• Tekrar aradım. Abi bu kadar laf değiştirilebilir. Şimdide iphone yok diyorlar. En iyisi siz kendiniz arayın bilgi alın. Ben bu işten bişe anlamadım.03124397345

Edit: Ayrıca Türkcell TIM lere sorduğumda, telefon gelmeden sözleşme yapamayız diyenlerde var. Sözleşme için telefonun imei numarası gerekiyormuş. Yani tek bir kampanya için en fazla bu kadar farklı cevaplar verilebilir. Çözsem olayı tamam diyeceğim ama, telefonlar gelene kadar beklemekten başka çare yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devos -- 30 Eylül 2010; 16:19:29 >
  • bende vodafone dan alıcam geçen cumartesi sordum pazartesi demişlerdi. pazartesiden beri hergun soruyorum bi sonraki gunu soyluyolar. yanlız baktıgım voda bayisinin yanındaki turkcell ede bi bakayım dedim. ben kapıdan girdim arkamdan iphone lar girdi:) ve bu dediğim olay salı günü oluyor. yani eskişehir turkcell lere muhtemelen salı günü geldi.
  • Vodafone iphone 4 yokmuş disbritörlerdede kalmamış haberiniz olsun çok yakın bir akraba haberi değil ha müşteri hizmetleri ve cepshop yetkilisi de aynı şeyi söyledi yoğun talep varmış gelmesi 1 ayı bulurmuş inşallah hatasız sürüm gönderili 2.parti de
  • Turkcell 2 hafta sonra gelir dedi az önce..
  • Biriniz 1 ay biriniz 2 hafta bendende 2 ay sonra olsun bali
  • İstanbuldan almak istiyenler için en iyi yer genpa. Ankara da da böyle sağlam bir yer olsa keşke.
  • telefon numaramı bıraktım 5 6 kısı daha bırakmıs gelınce herkeze alo dıceklermıs ılk gelen kapar dıyorlar =) bakalım gelsinde bana 500 metre mesafede =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: devos

Tekrar aradım. Abi bu kadar laf değiştirilebilir. Şimdide iphone yok diyorlar. En iyisi siz kendiniz arayın bilgi alın. Ben bu işten bişe anlamadım.03124397345

Edit: Ayrıca Türkcell TIM lere sorduğumda, telefon gelmeden sözleşme yapamayız diyenlerde var. Sözleşme için telefonun imei numarası gerekiyormuş. Yani tek bir kampanya için en fazla bu kadar farklı cevaplar verilebilir. Çözsem olayı tamam diyeceğim ama, telefonlar gelene kadar beklemekten başka çare yok sanırım.

rezil adamlar yaaa, piiiiii!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.