Şimdi Ara

iphone 4 yeni parti perşembe geliyormuş (turkcell) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
16.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @GoldPunch: Ben de üçkuyular ve narlıdere tarafına bakacağım, vaktim kalırsa da çankaya. Bulursam ben de haber ederim.

@frtfrtfrtfrt : Yalnız yanlış bilmiyorsam BB'da sırada 80 kişi var gece satışından bekleyen, o gelen parti de öncelikle onlara gidecek.
  • dün mecidiyeköyde ana caddedeki tim'den 32gb'lık kontratsız aldım. geldiğinde telefonla haber verdiler, 3 saat kadar da beklettiler benim için. fiyat 1900 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

Muğla'Da ki Tim'De Var Ama Alan Yok.

Nerde hemen kaparım ???Merkez-Meydanın ordakı tim mi neresı oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

Muğla'Daki Time 27 Eylül'De Gelmişti.O Zaman Gidip Satin Almadim Tabiki. 2.Part İse En Gec Pazartesi Gelecekmis.

en geç ?
    ben pazartesi muğla timden alıyorum

hangi timden alıcaksın sen ? kurşunlunun ordakinden mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pötürcan -- 2 Ekim 2010; 15:36:44 >
  • Ankara dan alan yokmu son günlerde?
  • Ankarada kontratsız 1900tl ve altı 32gb satan yer bilen varsa, lütfen yazabilir mi?
  • Izmirdeki arkadaslar normal fiyatta bulduklari yerleri burda belirtirlerse sevinirim bende.
  • Valla Arkadaşlar dün yolda gelirken tim in önünden geçtim.kocaman yazı koymuş iphone 4 geldi diye.kaç gündür önünden geçiyorum hala yazıyor geçtim sordum iphone var dedi...

Not..Benim dedigim TİM Hatay/Merkez de bulunuyor. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazall -- 2 Ekim 2010; 17:49:45 >
  • Ankara da malasef bende bulamıyorum, Avea bu aralar güzel bir kampanya ve stokla satış yapsaydı piyasanın kaymağını alırdı neyse söylenecek çok şey var ama biz yine 2 operatörün insafına kaldık.
  • Sirkeci deki turkcelle gelmis bugun.en erken 2 hafta sonra gelr demislerdi.bugun gelmis telefon ettiler
  • Sayin ....,

Görüşlerinizi ve beklentilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Iphone4 iki hafta içinde bayi stoklarında tamamlanacak.

Saygılarımızla,

TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş.

Asuman Badur
  • Allah razi olsun yani o kadar rahat konusuyor ki, sanki 1 saat icinde bayilerimizde olacakmis der gibi :) Hey allahim ya..
  • bugün dağıtım yapılmış ama isim yazdıranlara veriliyor turkcell time 32 gb gelmiş ismimi yazdirmiştim kontratlı 1 tne 32 gb gelmiş gidip aldım bir tane media marktan vodafone 16 gb kontratli aldim ...media marktlarda yok diyorlar iiyice sorun vodafonlu oluyor genelde
  • erde77 hangi media marktan aldın ? ben bi çoğuna baktım ama hep haftaya dediler.
  • sirkeci şengüller 16gb için 2000TL istiyor

adam mı soyuyorsunuz diyerek telefonu kapadım
  • ANTALYADA KI ARKADAŞLAR STOK GELMIŞ !!! MIGROS AVM 805 EURO KONTRATSIZ SATIŞI MEVCUT !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

Orijinalden alıntı: musti2004s
    Bu arada cihazı aldım ama o bana ben ona bakıyorum- Micro simi Capitolde kestirdim ama alet tanımadı(Baştan uyarmışlardı hattınız AVEA olduğu için olmayabilir diye!!) ne yaptıysam aktivasyonu geçemedim Yarından sonra Vodafone'a geçeceğim için 2 sim kartı kestim ama olmadı! Bu işin başka yolu varsa yardım lütfen. İyi akşamlar...

En nihayetinde bir cep telefonu arkadaşım bu avea niye çalışmasın (:

Ben kestirdim 5liraya avea sim kartımı telefoncuda sorunsuzca kullanıyorum..Aveada çalışmaz turkcellde çalışır diye bir mantık yok yani cihazlarda.

kardes akyivasyonu itunes ile yapiyoruz bu arada yani kendi kendine aktivasyon yapmaz cihaz

• Bugun kadıköy ak-el iletişim tim de turkcell kontratlı vardı 16gb fakat faturam 6 aylıktı kredi kartı ile almak istediğimi söyledim adam post makinesinin çalışmadığını iddia etti. Bide şüpheli hareketler sorma gitsin arka bölüme gidip sormalar felan torbacı sanki ya..
  • 1 saat önce sordum. Ankamal oğlu malda tim, voda veya elelktro da yok. Tek bimeks de var o da mallıklarından 2200 diyor, fakat hangisine bu fiyati diyor dinlemeden çıktım.

Sorduklarımda mallaşmışlar, ayfonu duyunca malak malak bakıyorlar ve 15 ekim diyorlar.

Sinir bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

ANTALYADA KI ARKADAŞLAR STOK GELMIŞ !!! MIGROS AVM 805 EURO KONTRATSIZ SATIŞI MEVCUT !!

gelmesiyle bitmesi bir olmuş ya.. saat 7.15de gördüm yazını heryeri aradım yok oğlu yok
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.