Şimdi Ara

iphone 4 yeni parti perşembe geliyormuş (turkcell) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
16.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adana mediamarkt ta iphone 4 stokları mevcut.alacaklara hayırlı olsun.dün ordaydım.satış temsılcısi soyledı
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak2011

adana mediamarkt ta iphone 4 stokları mevcut.alacaklara hayırlı olsun.dün ordaydım.satış temsılcısi soyledı

ayır bana bi tane be :)
  • Istanbula deprem geldi, telefon gelmedi ya. Valla yerle bir olucaz ben ip pohonne 4ge se alamadan gidicem heralde :) tovbeestagfurullah
  • Evet haydi dua edelim arkadaşlar.
    Yarın gelecek inşallah.
  • yarın kesin geliyormu arkadaşlar :)?
  • gelse bile kontratlı gelir :(

yarında gelmezse samsung wave alacam yeter artık
  • yaaa arkadaslar ben alalı tam 1 hafta oldu nerede aradıysam bir türlü orjinal bumper bulamadım ? bulanınız varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

yaaa arkadaslar ben alalı tam 1 hafta oldu nerede aradıysam bir türlü orjinal bumper bulamadım ? bulanınız varmı ?

Nazar değdiriceksin iphone una burda derdimize bak sorduğun soruya bak , bozulursa bizden bilme senin hatan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi séquestre -- 4 Ekim 2010; 9:42:56 >
  • Teknosa'ya sordum hala haber yok
  • Yok değil mi arkadaşlar?
  • Yok arkadaş yok ya ne gelmez lanet şeymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopfnickerz

quote:

yaaa arkadaslar ben alalı tam 1 hafta oldu nerede aradıysam bir türlü orjinal bumper bulamadım ? bulanınız varmı ?

Nazar değdiriceksin iphone una burda derdimize bak sorduğun soruya bak , bozulursa bizden bilme senin hatan

süper

• halen gelmedi
  • Platinum uyeler icin soyluyorum;
    Arkadaslar ariyorsunuz turkcell platinum hattini evnize kadar getiriyorlar ister 16 ister 32 ister kontratli ister kontratsiz...
  • Bu arada bumper arayanlara da sasiriyorum..arkadaslar telefon surekli 4-5 barda cekiyor..neden goruntusunu bozmaya calisiyorsunuz telefonun anlayamiyorum..saygilar sevgiler..
  • Gülay söylüyor, "Sen gelmez oldun" - Tüm sevipte kavuşamayanlara gelsin.

• İzmir, Forum Bornova'daki Turkcell'e ismimi yazdırdım cumartesi günü. 75. sırada görünüyorum. Arayan soran yok hala beklemedeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Orijinalden alıntı: kopfnickerz

quote:

süper

Doğruya doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi séquestre -- 4 Ekim 2010; 14:45:51 >

• off ya bügünde gelmeiş üstekil ne zman gelceğinide bilmiyorlarmış. Geçen hafta çarşambadan beri bekliyorlarmış turkcell' ler 2. partiyi.
  • Şu başlık değişse ya artık çıkmaz ayın son PERŞEMBE'si
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.