Şimdi Ara

iphone 4 yeni parti perşembe geliyormuş (turkcell) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
16.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turkcell ana gnel merkezde dagıtımda calısan bi abimiz 10 gun sonra kesin dedi :S

ya allah bismilla :s 15 ekimde bestbuydan alırım o zmna kadar aynı tarih oluo zaten :d
  • bestbuy nerede acaba istanbul da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE GaSeS

bestbuy nerede acaba istanbul da?

Yok
  • quote:

Sadece İzmir ve Ankara'da var BestBuy..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mkardes1903

quote:

Sadece İzmir ve Ankara'da var BestBuy..

yani 15 ekim de bizim için yalan oldu...
  • 15 Ekimde gidilse bulunabilir mi ki yani.. Yoksa tanıdıklara baktırırım yani. Ama bulunmazsa ayıp olur yani, git dicez adamlara cihaz yok yani.Zaten kendim gezemiyorum iş dolayısıyla kaç gündür milleti perişan ettim.İstanbul'da gidilmedik yer kalmadı iki yakada :)
  • Pazartesi Gelecekti Buraya Şimdi Çarşamba Oldu Hadi Hayirlisi.
  • bugun bi umutla bekledik ararlar diye akşam üstü izmirdeki heryeri aradımm
    turkcell platinumu bile aradım onlar bile yok dedi
    bugunude böle yedik
  • İstanbul anadolu kontratsız bulan olursa buraya yazarsa memnun oluruz.
  • Arkadaslar yeri burası değil fakat size bir soelrum olacak iphone4 kullanıyorum resim ve videoları nasıl düzenleyebilirim( bildigimiz Nokiadaki video düzenlemesi)

Edit: bu arada eğer hala alamadıysanız Kanyondaki turkcelle isim bırakın muhakkak ariyolar ve çok ilgililer. Oradan almanızı tavsiye ederim. Hatta tlefonu aldıktan sonra orada aktif ettim ve denedim hiç sorun yoktu ama birkisi sorun yaşadı hemen değiştirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 4 Ekim 2010; 23:27:01 >
  • Gelsin şu stoklar artık kabak tadı verdi.
  • tim'in müdürü söylemişti apple özellikle fazla fazla üretmiyormuş ki herkesin elinde oyuncak olmasın alet.Daha 1 ay bekleyeceksiniz gibi duruyor
  • bazı online satış siteleri 10 Ekim'de stok belirtmişler 10 ekim e kadar diğer elektronik marketlere de stoklanacağını ve satılacağını düşünüyorum Umarım dediğin gibi olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

tim'in müdürü söylemişti apple özellikle fazla fazla üretmiyormuş ki herkesin elinde oyuncak olmasın alet.Daha 1 ay bekleyeceksiniz gibi duruyor

bu TİM müdürleri de sağlam sıkıyor... ne alakası var? Apple kazanacağı paraya bakar.. ne kdr çok telefon satılırsa hem telefondan kâr edecek hemde yazılım satışından kâr edecek, ettirecek...

minicik beyinleriyle havaya havaya ateş ediyorlar uyuz oluyorum... Ankara'daki Teleses çalışanlarının da klasik yalanı:

- iP4 ne zmn gelecek artık bi zahmet?!
    - aaabi siparişi verdik bekliyoruz..
    - sipariş verdik diyorsun ne zaman geleceği belli değil mi?
    - belli değil!
    - yani telefon yok ortada siz nereye sipariş verdiniz?
    - apple'a..
    - aferin aferin...

gerizekalılar telefonlar turkcell stoklarına girmeden adım atamayız demiyorlarda boy boy desteksiz atıyorlar!

• Bu yaptıkları eğer bir satış politikasıysa kınıyorum , sevgili operatorlerimiz sadece iphone 4 herkezden önce bizde demek için bu kadar çabaya girmişler biraz daha çaba gösterip stoklasalardı keşke önceden.
  • Öyle saçma şey olmaz abi mantıklı olun azcık elde oyuncak olmasın die cihaz üretilmez mi?Parasına bakar kapital düzen yemişim elde oyuncak olmasını,ne kadar fazla İP4 o kadar çok reklam
  • Bugün alıcaktım ama şansa bak hiç bir yerde yok sanırım.
  • Yok abi yok delirmek içten değil yaaaa
  • adamlara yeni parti ne zaman gelir dedim. Hiç bir bilgimiz yok şuan dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

Öyle saçma şey olmaz abi mantıklı olun azcık elde oyuncak olmasın die cihaz üretilmez mi?Parasına bakar kapital düzen yemişim elde oyuncak olmasını,ne kadar fazla İP4 o kadar çok reklam

şöyle düşün
    ferrari bir araba üretiyor normalde 1000 tane üretiyorsa bundan 100000 tane üretiyor ve daha düşük fiyata satıyor.Böylelikle ferrari 3-5 parası olanın elinde oyuncak oluyor ve markanın kalitesi bir bakımdan düşüyor.işçilik aynı,marka aynı fakat aynı üründen yüzlerce görebiliyorsun caddelerce.Gidip o aracı mı alırsın yoksa biraz daha para verip kimsede olmayan başka bir modeli mi alırsın ? Bu böyle birşey yani sokakta herkeste 5800 görebilirsin ama iphone 4 göremezsin böylece firma çizgisini korumuş olur.

ayrıca apple taştan telefon bile yapsa milyonlarca satacağını bildiği için satış kaygısı yok.istediği kadar üretiyor istediği kadar fiyat çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karn-ı bahar -- 5 Ekim 2010; 20:14:16 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.