Şimdi Ara

iphone 4 yeni parti perşembe geliyormuş (turkcell) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
16.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thechosenone07

quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

ANTALYADA KI ARKADAŞLAR STOK GELMIŞ !!! MIGROS AVM 805 EURO KONTRATSIZ SATIŞI MEVCUT !!

gelmesiyle bitmesi bir olmuş ya.. saat 7.15de gördüm yazını heryeri aradım yok oğlu yok

valla dostum sız burdasınızdır dıye yazdım hemen. hatta ıletışıme geçebılseydık sızı de alıp gıdıcektım :(

ben de şımdı yenıce gırdım eve. sonunda alabıldım :) ama mıcro sım olmadığından kullanamıyorum. bakalım cesaret edebılırsem kendım kesmeyı denıyıcem az sonra.

• quote:

quote:

quote:

ANTALYADA KI ARKADAŞLAR STOK GELMIŞ !!! MIGROS AVM 805 EURO KONTRATSIZ SATIŞI MEVCUT !!

gelmesiyle bitmesi bir olmuş ya.. saat 7.15de gördüm yazını heryeri aradım yok oğlu yok

valla dostum sız burdasınızdır dıye yazdım hemen. hatta ıletışıme geçebılseydık sızı de alıp gıdıcektım :(

ben de şımdı yenıce gırdım eve. sonunda alabıldım :) ama mıcro sım olmadığından kullanamıyorum. bakalım cesaret edebılırsem kendım kesmeyı denıyıcem az sonra.

Yahu daha saat 14.00 gibi gittim konuştum yoktu ellerinde. İsim de yazdırdım aslında niye aramadılar ki direkt gelenlere mi veriyorlar yoksa? Hocam senin ismin listede varmıydı yoksa direkt aldın mı? Bir de ne kadara aldın?

• quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun hocam.. Güle güle kullanın sizin adınıza sevindim.. bende araştırma içindeyim biyerlerde kaldıysa diye ama zor.. resmen savaş içine girdik turkcell le

• yok dostum benı aradılar öyle gıttım aldım. hatta almaya gıttığımızde dedım kı Iphone almaya geldık dıye. Iphone yaklaşık 3 gün önce bıttı efendım dedı. nasıl olur dedım benı aradınız var dedınız dedım. bır dakıka dedı. gıttı ardından mağza sorumlusu gıbı bırı geldı adam, kubılay bey mıydı dedı evet dedım. gelın dedı sızınkını ayırttırdım ben dedı. eğıldı aşağından üzerınde ısmım ve numaram yazan bır tane çıkardı ışlemı yaptı aldım geldım.

ben oradayken bır kışı daha geldı I4 sordu yok dedıler. sonra benle bırlıkte bır kışı daha aldı o sırada. neye göre sıra tercıh yapıyorlar ben de anlamadım. ama ılk geldığınde ben de gıttığımde I4 var mı dedığımde bana da yok demışlerdı ve o sırada bırıne satış yapıyorlardı. bır garıp ışleyışlerı var..
  • @ thechosenone07 teşekkür ederım :) darısı sızın başınıza artık. benım bütün tımlerde kaydım var. artık oralara geldığınde de ararlar yıne benı. ben aldım demem o zaman tamam almaya gelıyorum derım. burdan sızınle paylaşırım. ısmımı verırsınız benı aradınız telefonu almaya geldım dersınız, alırsınız benım adıma ayrılmış ürünü olmazsa. nasıl olsa faturaya ıstedığınız ısmı yazdırabılıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Error 404 -- 2 Ekim 2010; 21:56:02 >
  • quote:

yok dostum benı aradılar öyle gıttım aldım. hatta almaya gıttığımızde dedım kı Iphone almaya geldık dıye. Iphone yaklaşık 3 gün önce bıttı efendım dedı. nasıl olur dedım benı aradınız var dedınız dedım. bır dakıka dedı. gıttı ardından mağza sorumlusu gıbı bırı geldı adam, kubılay bey mıydı dedı evet dedım. gelın dedı sızınkını ayırttırdım ben dedı. eğıldı aşağından üzerınde ısmım ve numaram yazan bır tane çıkardı ışlemı yaptı aldım geldım.

ben oradayken bır kışı daha geldı I4 sordu yok dedıler. sonra benle bırlıkte bır kışı daha aldı o sırada. neye göre sıra tercıh yapıyorlar ben de anlamadım. ama ılk geldığınde ben de gıttığımde I4 var mı dedığımde bana da yok demışlerdı ve o sırada bırıne satış yapıyorlardı. bır garıp ışleyışlerı var..

Hayırlı olsun.
    Darısı başımıza

• teşekkürler ınşallah :) bır de şu sım kartı kesebılsem ıyı olacak :))
  • quote:

yok dostum benı aradılar öyle gıttım aldım. hatta almaya gıttığımızde dedım kı Iphone almaya geldık dıye. Iphone yaklaşık 3 gün önce bıttı efendım dedı. nasıl olur dedım benı aradınız var dedınız dedım. bır dakıka dedı. gıttı ardından mağza sorumlusu gıbı bırı geldı adam, kubılay bey mıydı dedı evet dedım. gelın dedı sızınkını ayırttırdım ben dedı. eğıldı aşağından üzerınde ısmım ve numaram yazan bır tane çıkardı ışlemı yaptı aldım geldım.

Hayırlı olsun, o zaman listedeki sıraya uyuyorlar büyük ihtimalle. Ya da tipe bakarak karar veriyorlar. Ben 2 kere gittim hiç ilgilenmediler resmen sinirim bozuldu. Neyse sıkça rahatsız edeceğim böylece alacağımı anlamış olurlar. Tekrar hayırlı olsun.

Ekleme: Serdar Elektronik 5TL'ye kesiyor eğer ihtiyaç olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxy_ -- 2 Ekim 2010; 22:06:18 >

• kardeş kes hiçbirşey olmuyor inan bana. daha 1 saat önce kestim. tıkır rıkır çalışıyor.. netten 1e1 bir resim indir. koy üstüne makasla acımadan kes.. hayatta yanlış yapmazsın. bozanlar nasıl bozuyor anlamıyorum zaten. bana güven. diyelim sıkıntı oldu çalışmadı. kaybın yine yok. kestiğin parçaları bir bandın üzerine koy puzzle gibi birleştir. oldu bitti..
    quote:

teşekkürler ınşallah :) bır de şu sım kartı kesebılsem ıyı olacak :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluhayri

kardeş kes hiçbirşey olmuyor inan bana. daha 1 saat önce kestim. tıkır rıkır çalışıyor.. netten 1e1 bir resim indir. koy üstüne makasla acımadan kes.. hayatta yanlış yapmazsın. bozanlar nasıl bozuyor anlamıyorum zaten. bana güven. diyelim sıkıntı oldu çalışmadı. kaybın yine yok. kestiğin parçaları bir bandın üzerine koy puzzle gibi birleştir. oldu bitti..
    quote:

teşekkürler ınşallah :) bır de şu sım kartı kesebılsem ıyı olacak :))

valla gözümü kararttım dedığın gıbı netten araştırdım ölçü buldum tam kesıcem koca evde ne makas var ne maket bıçağı yuh dedım

• Izmir Balcova Kipadan geliyorum 3 gun once 1499dan satmislar 9 tane kampanyali, simdiki fiyat cok sacma 2599 lira ama haberim olsaydi kacirmazdim
  • Benim Hat Avea Nasil MicroSim Yapacam ya :( Mugla'da Yapanda Yok.
  • Bugün Timden aradılar 16 Gb 1780 World 10 Taksit gitmedim almaya akşam gittim, kalmadı pazartesi gelicek dediler.. Almayacağım ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mkardes1903

Bugün Timden aradılar 16 Gb 1780 World 10 Taksit gitmedim almaya akşam gittim, kalmadı pazartesi gelicek dediler.. Almayacağım ama..

1780 tl cok pahali.Normal Fiyati 1600 TL 16GB'ligin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

Bugün Timden aradılar 16 Gb 1780 World 10 Taksit gitmedim almaya akşam gittim, kalmadı pazartesi gelicek dediler.. Almayacağım ama..

:) Göster alayım kardeş ya.. Baktığım bütün Timlerde fiyat bu.. Turkcell'den soğudum yemin ediyorum.Birde ben fiyatın yüksek olduğunu söyleyip 805 Euro mevzusuna girince çok bilmiş gibi ' onlar kaçaktır, yurt dışıdır bunlar garantili' diyorlar beni deli ediyorlar.. İnş pazartesinden sonra bulabiliriz heryerde..
  • quote:

Benim Hat Avea Nasil MicroSim Yapacam ya :( Mugla'da Yapanda Yok.

Forumu bir incele, sablonlu konular var tek tek anlatanlar var. Onlardan faydalanip dikkatlice kesersen micro sime donusturebilirsin, cok zor bir sey degil yani
  • quote:

quote:

quote:

:) Göster alayım kardeş ya.. Baktığım bütün Timlerde fiyat bu.. Turkcell'den soğudum yemin ediyorum.Birde ben fiyatın yüksek olduğunu söyleyip 805 Euro mevzusuna girince çok bilmiş gibi ' onlar kaçaktır, yurt dışıdır bunlar garantili' diyorlar beni deli ediyorlar.. İnş pazartesinden sonra bulabiliriz heryerde..

Mugla'Daki Time İlk Geldiginde 16 GB 1600 TL 32GB Ise 1850 TL İdi.Pazartesi 2.Part Gelecek , O Zaman Fiyat Değişirmi Bilemem.

• quote:

@ thechosenone07 teşekkür ederım :) darısı sızın başınıza artık. benım bütün tımlerde kaydım var. artık oralara geldığınde de ararlar yıne benı. ben aldım demem o zaman tamam almaya gelıyorum derım. burdan sızınle paylaşırım. ısmımı verırsınız benı aradınız telefonu almaya geldım dersınız, alırsınız benım adıma ayrılmış ürünü olmazsa. nasıl olsa faturaya ıstedığınız ısmı yazdırabılıyorsunuz.

saolun hocam.. bende verdim bütün heryere telefonumu ama dediğiniz gibi beni yine aramazlarsa öyle yaparız..

• quote:

quote:

@ thechosenone07 teşekkür ederım :) darısı sızın başınıza artık. benım bütün tımlerde kaydım var. artık oralara geldığınde de ararlar yıne benı. ben aldım demem o zaman tamam almaya gelıyorum derım. burdan sızınle paylaşırım. ısmımı verırsınız benı aradınız telefonu almaya geldım dersınız, alırsınız benım adıma ayrılmış ürünü olmazsa. nasıl olsa faturaya ıstedığınız ısmı yazdırabılıyorsunuz.

saolun hocam.. bende verdim bütün heryere telefonumu ama dediğiniz gibi beni yine aramazlarsa öyle yaparız..

gelsınde tez zamanda ılla yapılır bışeyler bu sefer :))

• quote:

quote:

quote:

gelsınde tez zamanda ılla yapılır bışeyler bu sefer :))

:D evet gelsinde bi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.