Şimdi Ara

Iphone 4g açılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ingilteren fabrika çıkışı unlocked olan iphone 4 aldım. türkiyeye geldim telefonu bilgisayara bağladığımda sürekli apple logosu geliyor ve telefon kapanıyor. bu süreç tekrar ediyor. prize taktığımda açılıyor lütfen itunesa bağlayın ekranı geliyor. ne yapmam lazım?

• Anlattıgımı aynen yapın.

Telefonu kapatın. Ne fise ne bilgisayara takılı olsun. (telefonun içine sim kartınızı yerlestirin) .

Daha sonra Home Tuşuna basılı tutarak bilgisayarınıza bağlayın Ve hala home tuşuna basmaya devam edin. Taa ki iPhone Ekranında iTunes Yazısı cıkıncaya kadar. Denediğinizde sonucunuzu buraya yazın lütfen .

Dip NoT: iPhone 4G Değil , iPhone 4 .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodWasTaken -- 13 Ekim 2010; 21:06:57 >
  • Arkadas belki iphone 4. Generation demek icin 4g yazmistir:)
  • allah razı olsun itunes tanıdı cihazı. çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris99

allah razı olsun itunes tanıdı cihazı. çok teşekkürler

Cok sevindim Güle güle kullan.

Bende senden birşey rica edeyim o zaman simdi .

İngiltere'de kardeşim okuyor. Ona aldırıcam iPhone 4, fakat heryerde ekmek kuyrugu gibi kuyruk varmış. Sen nereden ve nasıl aldın anlatırmısın rica etsem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodWasTaken -- 13 Ekim 2010; 21:23:16 >
  • ben brightondan aldım. netten tam adresini buldum. bir tane macbook ve iphone 4 aldım hiçde sorun yaşamadım valla

Upper Mall, Churchill Square
    Brighton, BN1 2TE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris99 -- 13 Ekim 2010; 21:28:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.