Bildirim
Iphone 4g açılma sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Anlattıgımı aynen yapın.
Telefonu kapatın. Ne fise ne bilgisayara takılı olsun. (telefonun içine sim kartınızı yerlestirin) .
Daha sonra Home Tuşuna basılı tutarak bilgisayarınıza bağlayın Ve hala home tuşuna basmaya devam edin. Taa ki iPhone Ekranında iTunes Yazısı cıkıncaya kadar. Denediğinizde sonucunuzu buraya yazın lütfen .
Dip NoT: iPhone 4G Değil , iPhone 4 .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodWasTaken -- 13 Ekim 2010; 21:06:57 > -
Arkadas belki iphone 4. Generation demek icin 4g yazmistir:) -
allah razı olsun itunes tanıdı cihazı. çok teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: baris99
allah razı olsun itunes tanıdı cihazı. çok teşekkürler
Cok sevindim Güle güle kullan.
Bende senden birşey rica edeyim o zaman simdi .
İngiltere'de kardeşim okuyor. Ona aldırıcam iPhone 4, fakat heryerde ekmek kuyrugu gibi kuyruk varmış. Sen nereden ve nasıl aldın anlatırmısın rica etsem :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodWasTaken -- 13 Ekim 2010; 21:23:16 > -
ben brightondan aldım. netten tam adresini buldum. bir tane macbook ve iphone 4 aldım hiçde sorun yaşamadım valla
Upper Mall, Churchill Square
Brighton, BN1 2TE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris99 -- 13 Ekim 2010; 21:28:18 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X