Henüz 3 gün önce Turkcell den almış olduğum iphone 4s le yaptığım bazı aramalarda karşı taraftan ses gelmiyor, daha sonra hoparlörü açıp kapattığımda ses geri geliyor. Muhtemelen kulaklık ahize kısmında arıza vardır dedim ama her zaman olmuyor. Ayrıca biraz araştırınca çoğu 4s de bu problemin olduğunun farkına vardım. Fakat bazı yerlerde bu sorunun yazılımdan kaynaklandığı ve yeni yazılımla birlikte bu sorunun ortadan kalkacağı söyleniyor. Bununla ilgili bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa çok sevinirim. Eğer problem yazılımdan kaynaklanıyorsa garanti kapsamında değiştirmeyi düşünmüyorum (malum sebeplerden gelecek cihazın nasıl olduğu belli değil, kapalı kutu gelmiyeceği için sıkıntı yaratabilir vs.) fakat donanımdan kaynaklı ise yapacak birşey yok garantiye vereceğim telefonu.
ben 5.1 betayı bügün yükledim ve arama sorunu tamamen ortadan kalktı her üc veya dört aramada bir ahizeden ses gelmiyordu, ama şimdi 30 un üzerinde kontrol için arama yaptım tek bir kere bile olmadı bekleyin arkadaşlar 5.1 sürümü çıkınca bu sorun kesinlikle çözülüyor. 5.1 BETA 2 Yİ yükleyebilmeniz için udid kaydı gerekiyor o yüzden beklemeniz gerekecek ama sorun çözülüyor emin olabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: doktoroa
ben 5.1 betayı bügün yükledim ve arama sorunu tamamen ortadan kalktı her üc veya dört aramada bir ahizeden ses gelmiyordu, ama şimdi 30 un üzerinde kontrol için arama yaptım tek bir kere bile olmadı bekleyin arkadaşlar 5.1 sürümü çıkınca bu sorun kesinlikle çözülüyor. 5.1 BETA 2 Yİ yükleyebilmeniz için udid kaydı gerekiyor o yüzden beklemeniz gerekecek ama sorun çözülüyor emin olabilirsiniz.
hocam olay tamamen çözüldü mü yani 5.1 ile... neredeyse aradan 1 ay geçmiş hiç aynı sorunu tekrarladı mı acaba?