Şimdi Ara

Iphone 4s Batarya Değişimi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, telefonumu bir saat kullansam şarjı bitiyor hatta bazı zamanlar %20'ye düştüğü anda kapanıyor. Şu an yeni telefon alabilecek bütçem yok. Telefonun bataryasını değiştirsem fayda görürmüyüm yoksa şu anki bataryamla üç aşağı beş yukarı aynı performansı mı alırım? Bir de iphone 5 bataryası değişiminde telefonda sorunlar çıkabildiğini duymuştum 4s'te böyle bir durum var mı? Son olarak önerebileceğiniz kaliteli batarya var mıdır, apple'ın orjinal bataryasını alamıyoruz sanırım.

• Dostum şuan en çok rağbet gören markalar ifixit,deji,Nohon ifixit en tuzlu ama aynı orjinal pil kalitesinde,nohonda burda bir arkadaşın olumlu yorumlu üzerie rağbet gördü..Deji'de mucizevi batarya olarak geçiyor onun bi olumlu yorumu burdan bulamadım ama bazı sitelerde onuda öven çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ifixit den arkadaşa batarya aldık 4s için berbat çıktı. 1 ay bile dayanamadı gitti telefoncudan yine batarya değişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhnmr

ifixit den arkadaşa batarya aldık 4s için berbat çıktı. 1 ay bile dayanamadı gitti telefoncudan yine batarya değişti.

deji hakkında bilginiz var mı?
  • malesef

• İphone 4'üm için aliexpress'den 13 dolara batarya aldım dün ne zaman gelicekse artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: 131murat

İphone 4'üm için aliexpress'den 13 dolara batarya aldım dün ne zaman gelicekse artık..

ben de 5 dolara ebay'den alacaktım sonra vazgeçtim patlar diye n11'den deji olanı aldım ona da pek güvenemiyorum gerçi batarya işi şakaya gelmez
  • Hocam bataryanın adı nohon batarya forumda bi arkadasın övmesi üzerine aldım ifixit baktım 30 dolar aşırı pahalı parça 19 dolar kargo 15 dolar

• quote:

Orijinalden alıntı: 131murat

Hocam bataryanın adı nohon batarya forumda bi arkadasın övmesi üzerine aldım ifixit baktım 30 dolar aşırı pahalı parça 19 dolar kargo 15 dolar

Telefonun ikinci eli para etmiyor 30+19 dolar vermek pek mantıklı değil zaten ama insan endişeleniyor işte batarya işi riskli sonıçta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.