Şimdi Ara

İphone 4s batarya değiştirmem lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aldığım eski telefonlarımı satmıyorum canım sıkıldıkca kullanıyorum 4s in bataryası zortladı değiştirmek lazım telefoncularda 200-250 tl diyor sanki akü takacak anasını satıyım neyse bunu nasıl değiştiririz ?
    telefonun hayata gözlerini yumma riski % kaç ?

• bir batarya ile gonder yapalım telefonu
  • Önce Google'a "iphone 4s batarya" yazıp istediğin herhangi bir bataryayı satın al. (30-40 TL arası fiyatları) orjinal diyene falan bakma hatta mümkünse orjinal demeyenden al. Farklı markalar bulmak da mümkün, yorumlara falan bak al işte çok büyük kalite farkı yok aralarında. Orjinalin 3/4 performansını veriyorlar ortalama. (Birde yanında torx tornavidası ve pry tool (türkçesi kanırtma aleti sanırım) olan bir ilandan al)

Sonra yine Google'a "iphone 4s batarya değişimi" veya ingilizce de yazabilirsin (ifixit sitesinde falan da var videolu anlatım) yazarak değişime başlayabilirsin. Ortalama 5 dakikadır işlem, bir iphonenun en basit değişen parçasıdır.

Telefona zarar vermemek için bilmen gerekenleri zaten videolarda söylüyorlar ama özetle:

1.Kalorifer peteği tarzı bir yere dokunarak statik elektriğini boşalt.

2. Tornavida ile işlem yaparken nazik ol.

3. Bataryanın konnektörünü takarken başka bir yere değmemesine dikkat et (aslında en önemli nokta bu sanırım bir risk varsa bu noktada vardır illa yüzde istersen belki %1 dir ama benim verdiğim yüzdeye güvenip de yapma yapacaksan sonra %1 demiştin deme) ben yol gösterdim seçmek seçmemek senin elinde. Haydi kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do It Yourself -- 16 Temmuz 2017; 16:18:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Do It Yourself

Önce Google'a "iphone 4s batarya" yazıp istediğin herhangi bir bataryayı satın al. (30-40 TL arası fiyatları) orjinal diyene falan bakma hatta mümkünse orjinal demeyenden al. Farklı markalar bulmak da mümkün, yorumlara falan bak al işte çok büyük kalite farkı yok aralarında. Orjinalin 3/4 performansını veriyorlar ortalama. (Birde yanında torx tornavidası ve pry tool (türkçesi kanırtma aleti sanırım) olan bir ilandan al)

Sonra yine Google'a "iphone 4s batarya değişimi" veya ingilizce de yazabilirsin (ifixit sitesinde falan da var videolu anlatım) yazarak değişime başlayabilirsin. Ortalama 5 dakikadır işlem, bir iphonenun en basit değişen parçasıdır.

Telefona zarar vermemek için bilmen gerekenleri zaten videolarda söylüyorlar ama özetle:

1.Kalorifer peteği tarzı bir yere dokunarak statik elektriğini boşalt.

2. Tornavida ile işlem yaparken nazik ol.

3. Bataryanın konnektörünü takarken başka bir yere değmemesine dikkat et (aslında en önemli nokta bu sanırım bir risk varsa bu noktada vardır illa yüzde istersen belki %1 dir ama benim verdiğim yüzdeye güvenip de yapma yapacaksan sonra %1 demiştin deme) ben yol gösterdim seçmek seçmemek senin elinde. Haydi kolay gelsin.

Mesaj nick uyumu

• 250 tl ne yahu
    ben 4s'imin bataryasını 1 ay önce 70 tl ye değiştirdim,şuan pili gayet iyi
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Mayıs 2020; 18:58:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.