Şimdi Ara

iPhone 4S cihazina IOS 8 yüklemeyin !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple’ın yeni işletim sistemi güncellemesi olan iOS 8 işletim sistemi kullanıcılara yaramadı. Kullanıcılardan gelen bilgilere göre Apple iOS 8 işletim sistemiyle beraber kullanıcıların cihazlarsa takılma sorunu yaşadığı açıklandı.

Kullanıcılardan gelen bilgilere göre Apple iOS 8 işletim sistemi ile beraber iPhone 4S cihazlar kullanılamaz duruma geldi.

Apple’ın yeni güncellemesiyle beraber klavye tahmin özelliklerini iPhone 4S ve iPhone 4S üzeri modellere sunmasının üzerine iPhone 4S sahipleri klavyenin ekranı neredeyse tamamen kapladığını açıkladı.

Apple yeni güncelleme ile beraber iPhone 4S cihazlarda iOS 8 işletim sistemi yükleyen kullanıcıları madur bıraktı. Kullanıcılar diğer iOS 7 ve iOS 7 işletim sisteminin daha düşük bir versiyonunu kullanan kullanıcıların güncellemeyi yapmamasının gerektiği konusunda uyardı.

• Alıntı neresi söyleseydin bari , yükleyen kullanıcıların çoğu memnun, Jb çıktığı an geçmeyi düşünüyorum bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanılamaz hale geldi demek yanlış olur ben yükledim biraz efect kasması ve uygulama açılışlarında bekleme var memnun kalmayıp geri döndüm.
  • 3 senelik telefonuna 5s sahiplerinden önce ios8 yükleyip sonrada mızmızlanan kişiler hep aynı tayfa geçiniz 8gb cihazda bile performans farkı yok

• ios 7'de saçmalayan telefon 8 de daha da saçmalaması normal. 5s de bile facebook gibi bir uygulama 5 saniyede açılıyor.
  • bir sorun yok 4s de yükleyin çoğu kişi memnun zaten .. 5s de bile sorunlar var ...bakmayın bu haberlere şarj performansı arttı
  • Yükleyin ama "uygulama değiştiricide gösteri" kapatın. Uygulamaların geç açılması ios 8 sekronizasyonu ile ilgisi 5s bile geç açıyor birkaç güncellemeden sonra hiçbir sorun kalmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4S kullanıyorum ve telefon mahvoldu illa savunacağım diye uğraşmayın bence whatsapptan mesaj geliyor yukarıdaki bildirimi sürükleyip atamıyorum illa tıklayıp whatsappa gitmem lazım donup kalıyor orda gitmiyor bildirim youtube'daysam videoyu göremiyorum orta tuşa tek basıyorum çift basmış gibi uygulama ekranı geliyor aşağıdan yukarıdan çektiğimiz bildirim ekranları kasıla kasıla geliyor yani çok net yüklenmemeli şu anda
  • 4s ime ios7 yüklediğime lanet ediyorum 8 i hayatta yüklemem...
  • arkadaşlar merhaba, ablam i4s'ine ios8 yüklemiş. arama geldiği zaman normalde olması gerektiği gibi ekranda gözükmüyor, üst taraftaki bildirim ekranına girip oradan aramaya tıklayınca aramaya cevap verebiliyor. acaba bu sorunu nasıl çözebiliriz? şimdiden teşekkürler.
  • apple ios 6 dan sonra toparlayamadı kendini
  • wrisked W kullanıcısına yanıt
    Araştırırım çoğu iphone 4s kullanıcısı bu durumda
  • Sony z2 sahabı olarak camdan şatomda elimde kristal vişne kadehiyle gülüyorum iphone sahiplerine artık nihahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: Offchu!

Alıntı neresi söyleseydin bari , yükleyen kullanıcıların çoğu memnun, Jb çıktığı an geçmeyi düşünüyorum bende.

Sdn den alıntı yapmış. Olduğu gibi kopyalamış.

• Ben çok memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratErden15

Apple’ın yeni işletim sistemi güncellemesi olan iOS 8 işletim sistemi kullanıcılara yaramadı. Kullanıcılardan gelen bilgilere göre Apple iOS 8 işletim sistemiyle beraber kullanıcıların cihazlarsa takılma sorunu yaşadığı açıklandı.

Kullanıcılardan gelen bilgilere göre Apple iOS 8 işletim sistemi ile beraber iPhone 4S cihazlar kullanılamaz duruma geldi.

Apple’ın yeni güncellemesiyle beraber klavye tahmin özelliklerini iPhone 4S ve iPhone 4S üzeri modellere sunmasının üzerine iPhone 4S sahipleri klavyenin ekranı neredeyse tamamen kapladığını açıkladı.

Apple yeni güncelleme ile beraber iPhone 4S cihazlarda iOS 8 işletim sistemi yükleyen kullanıcıları madur bıraktı. Kullanıcılar diğer iOS 7 ve iOS 7 işletim sisteminin daha düşük bir versiyonunu kullanan kullanıcıların güncellemeyi yapmamasının gerektiği konusunda uyardı.

Haberden alıntıymış gibi yapmış ama hiçbir haberde "madur" yazmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.