Şimdi Ara

Iphone 4s Çıldırdı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi pazarlar.Benim sorunum iki gün önce telefonun rehberinin komple silinmesiyle başladı.ertesi gün telefon kayıtdışına düştü ama asıl problemim telefon resetledi kendini ve safemode olmamasına rağmen default tema halinde açıldı.JBli 5.0.1.ve en son olarakta wifi ya bağlanmıyor parola doğru olmasına rağmen kabul etmiyor.safemodda açmak istedim ama başarılı olmadı.Telefonu 5.0.1 jbli haliyle sıfırlayabilirmiyim.ilex rat diye bir yöntem okudum ama internete bağlayamadığım içinde cydiadan indiremiyorum.bütün önerilere açığım.cydiataki uygulamaların neredeyse hepsini sildim ayrıca ama aynı durumda.

• İnternetten WiFiFoFum adlı programın .deb dosyasını bulup iFunbox ile /var/root/Media/Cydia/AutoInstall klasörüne atın ve telefonu kapatıp açın. Açtığınızda WiFiFoFum yüklenmiş olacaktır. Wifi ağına onunla bağlanmayı deneyin, bağlanırsa ilexrat'ı yüklersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • söylediğinizi yaptım cydiada kurulu görünüyor fakat kısayol atmıyor ki ilginçtir sbsetting yada diğer tweaklerde görünmüyor gerek kısayol gerekse ayarlar sekmesinde.
  • Uyumsuz bir sürümü indirmiş olabilirsiniz. V2.1.6 olduğuna emin misiniz?

• İlex rat nasil bir yontem bilmiyorum ama onunda deb dosyasi vardir

• DrHemlock kullanıcısına yanıt
    mobilesubstrate tekrar yüklemeyi deneyin düzelebilir o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nookie -- 9 Haziran 2013; 19:56:07 >
  • teşekkür ederim cevaplarınız için arkadaşlar dediğiniz yöntemleri uyguladım ama sonuç alamadım en son gerildim bastım ios 6.1.3 ü.zaten bir de kayıt dışı sorunu da çıktı tekrardan.geri vereceğim 4si.tekrar tşkler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    IPHONE 4S ' ten sonra
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.