Şimdi Ara

★ ★ ★iphone 4s değişim yapmalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • almanyadan sim kilisiz diye iphone 4s aldım ama sim kilitli çıktı.pasaport kaydı yaptırdım.aldığım adamı aradım adam cihazı geri gönder ben sana simfree yollayayim dedi.sizce gerimi yollamalıyım yoksa unlock çıkmasını mı beklemeliyim çünkü pasaport kaydım yanacak başka pasaport bulmam imkansız gibi birşey.gevey veya kilit kırma mı beklemeliyim ?tahmini ne zamana çıkar sim kilidi kırma yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gltkn43 -- 5 Aralık 2011; 16:00:54 >

• birde telefonu bir tanıdıkla almanyaya yollayacağım gümrükte sorun çıkarırlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gltkn43 -- 5 Aralık 2011; 16:27:00 >
  • Simkilit işine girme hocam ne zaman çıkacağı belli olmaz bence geri gönder pasaport kaydını 100 liraya forumda halledersin ancak kargo yoluyla göndermeye kalkma gümrükte takılır haberin olsun.
  • arkadaşlar cihazın sim kilitli olduğunu nasıl anlayabiliriz bir yöntem var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireManBack

arkadaşlar cihazın sim kilitli olduğunu nasıl anlayabiliriz bir yöntem var mı?

Model numarasindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pasaport kayıtsız cihaz kullanılmaz dimi kapanıyo diye biliyorum ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ★| OnePlus 9R |★ [ANA KONU]
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet hocam pasaport kaydı yaptırmadan Türkiye'de hiç bir operatörle kullanamazsınız cihazınızı.
  • Acilen geri verin telefonu.. Yoksa aylarca bekleme ihtimaliniz var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Orijinalden alıntı: FireManBack

arkadaşlar cihazın sim kilitli olduğunu nasıl anlayabiliriz bir yöntem var mı?

Model numarasindan

tskler hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.