Şimdi Ara

Iphone 4s Ekran tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone 4s telefonumda bir süredir sol tarafında beyaz zeminde gözüken sararmalar mevcut (ekranda) şimdi sol tarafında da çıkmaya başladı bunlar.

ekranı değiştirmek istiyorum, telefoncuya vermek de istemiyorum. ama ekran nereden alınır o konuda kararsızım.

daha önce bataryasını değiştirmiştim ama ekran apayrı bir durum.

sararma neden oluyor bunu bilen de var mı?

• Merhaba hocam foruma yeni üye oldum. Bataryayı değiştirmişsiniz fakat ekran gerçekten çok önemli bir şey.Çokmu rahatsız ediyor ekran? Apple yedek parça üretmiyor. Eğer e bayden ekran alabilirseniz almanızı öneririm arkadaşım oradan aldı onun dışında telefonculara vermenizi asla önermiyorum çin malı ekran takıp veriyorlar iphone ekranı retina o çözünürlüğü kaybettiriyorlar yeni ekranda.

Bir diğer çözüm telefonu parça halinde satan kişilerden ekran almak:) Sahibinden gibi sitelerde telefonu parça olarak satan kişileri bulabilirsiniz veya şehrinizde de vardır parça olarak satanlar.:) Umarım yardımcı olabilmişimdir iyi günler dilerim:)..
  • sararmanın 2 sebebi var birincisi sıvı teması ikincisi üretim hatasının sonradan ortaya çıkması yada başlangıçta çıkması

ifixit.com dünyanın en kaliteli parçalarını satıyor ama türkiyeye satışı varmı bilmiyorum ebaydan kargo ücreti olmayan alternatif bişeyler bakabilir yada ankara istanbuldaysanız parça toptancılarına gidebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

sararmanın 2 sebebi var birincisi sıvı teması ikincisi üretim hatasının sonradan ortaya çıkması yada başlangıçta çıkması

ifixit.com dünyanın en kaliteli parçalarını satıyor ama türkiyeye satışı varmı bilmiyorum ebaydan kargo ücreti olmayan alternatif bişeyler bakabilir yada ankara istanbuldaysanız parça toptancılarına gidebilirsiniz.

ifixit.com güvenilir mi acaba ? ekran almam gerekiyorda 5 için o orjinal ekranın kalitesini yakalıyabilir mi ?
  • lostkate34 kullanıcısına yanıt
    ifixit gerçekten çok iyidir ama arızalı çıkarsa iade durumunuz nasıl olur bilmiyorum oturduğunuz ilde satanlar varsa deneyerek alman daha iyi olur.

ifixit tr'ye gönderim yapıyormu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 22 Temmuz 2013; 18:03:52 >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    istanbulda 400-500 liraya çin malı bişey takıcaklar görüntü kalitesinden ve dokunmatiğin kötü olmasından korkuyorum.. güvenilir olucaksa onu bile vermeye razıyım :(
  • ankaradaysanız bulabilirsem orjinal çıkma ekran olmadı 1.kalite ekran takabiliriz
    1.kalite ekrandada orjinalden farkı olmaz
    ayrıca 400 tl gibi rakamlar çok uçuk ortalama yarı fiyatına halledilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostkate34

istanbulda 400-500 liraya çin malı bişey takıcaklar görüntü kalitesinden ve dokunmatiğin kötü olmasından korkuyorum.. güvenilir olucaksa onu bile vermeye razıyım :(

ankaradaysan hallederim 150liraya 1.kalite
  • istanbulda olan yok mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.