Şimdi Ara

İPHONE 4S EŞZAMANLAMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba iphone 4s 16 gb telefonum var.Bir sorun yaşamaktayım acaba sadece bendemı yoksa tüm iphone larda aynı şeymı var bılmıyorum şöyle anlatayım; iphonumda yeterı kadar uygulama mevcut oyun vs 500 mb da bır bos alanım var ıtunesten bakıyorum oyunların guncellemesı gelmıs guncellıyorum telefonu takıp eszamanlamaya basıp telefonada gecırmek ıstıyorum guncellemeyı fakat ıtunes guncellemeyı telefonda mevcut oyunun ustune kurmuyor oyunu guncellemıyor da sankı yenıden yuklıyecekmıs gıbı yapıp hafza yetersız ogeler eszamanlanamadı dıyor ancak mevcut uygulamayı sılmem gerekıyorkı yenıden telefona atabıleyım o zamanda kayıtlı verılerım gıdıyor tabıkı bu sorun baya bır zorluyor benı yardımcı olabılecek arkadaslar varsa bol bol hayır duamı alırlar yardımlaırnızı beklıyorum arkadaşlar şimdiden tesekkurler...

• Niye itunes uzerinden guncelliyorsunuz ki ?
    Telefonda appstore de guncellemeniz yeterli eger guncelleme gozukmuyorsa guncellemissinizdir o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ituneste daha rahat hızlı oluyor dıye ıtuneste yapıyordum bu ısı pekı telefonda guncelleyınce bu hafıza sorunu yasanmıyormu?Yanı ıtunes uygulamayı guncelledıkten sonra sankı onu yenıden telefona atıyormus gıbı hafıza ısteyıp oyle atıyor telefondakını tanımıyormu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.