Şimdi Ara

iPhone 4s ifixit Batarya sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 yıldır iphone 4s kullanıyorum haliyle bayartası eskimeye başlamıştı %30 da filan kapanmaya başlamıştı bende piyasaya batarya bakmaya başladım en uygun ve sağlam ifixit sitesinde buldum sağlam ve orjinal duruyodu her neyse aldım 15 günde geldi taktım ilk gün süperdi 2 gün gitti şarjı hiç bi sıkıntı olmadı ancak 2. gün sarj ettim ertesi gün %79 a kadar indi ve takıldı okdr işlem yapmama rağmen hiç inmedi 1 gün boyunca öle kaldı sonra kapatıp açtım 79 dan direk %3 e indi şuan şarj ettiğimde bi süre %3 de kalıyo 1 2 saat sonra 97 ye çıkıyo ama bu süre içerisinde telefon kapanıp açılıyo sürekli bende bu yüzden kapalı şarj ediyorum

bu durumu yaşayan varmı bu siteden batarya alan başka bi arkadaş çok memnundu ama ben değilim acaba bataryada mı sıkıntı var yoksa piyasa malları hep böylemi oluyo değiştiren arkadaşlar yorum yapabilirse çok sevinirim..

ayrıca telefonun performansı da düştü sanırım eski bataryayı geri takıcam..

• orj,nal olmayan bir batarya takmıssınız ifixit ile irtibata geçin size yeni batarya yollasınlar. 6 ay garantili onların sattığı parcalar
  • Messi43 M kullanıcısına yanıt
    iPhone 5 için olanını almayı düşünüyordum. Bekliyim biraz daha en iyisi.
  • ifixit ile irtibata geçtim yeni bi batarya gönderdiklerini söylediler 3 gün önce. sanırım 12 gün sonra gelir ozaman sizi tekrar bilgilendiririm..
  • Elimde 4 aylık batarya var orijinal 4s den çıkma isterseniz görüşelim eğer gelen batarya da sorun çıkarırsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messi43 M kullanıcısına yanıt
    Sonuc ne oldu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.