Bildirim
İphone 4s İos 8.2 pil performansı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Gayet iyi,apple store dan pil degisimi yaptirsanda daha fazlasini alamazsin dostum.Gayet iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: beter.böcek
Gayet iyi,apple store dan pil degisimi yaptirsanda daha fazlasini alamazsin dostum.Gayet iyi.
teşekkür ederim hocam sağolasın pili değistirsemmi mi diye düşünuyodum bende:)
yok hocam :) masallahi var cihazinin gecen sene 7.1.1 de 4s kullandim sifir almistim ayni degerleri aliyordum turkcell hattimla :) iphone pilleri digerleri gibi degil sony uretiyo zaten kolay kolay bozulmuyor oyle icin rahat olsun en az 1 yilin daha var :)
quote:
Orijinalden alıntı: beter.böcek
yok hocam :) masallahi var cihazinin gecen sene 7.1.1 de 4s kullandim sifir almistim ayni degerleri aliyordum turkcell hattimla :) iphone pilleri digerleri gibi degil sony uretiyo zaten kolay kolay bozulmuyor oyle icin rahat olsun en az 1 yilin daha var :)
eyvallah hocam çok teşekkür ettim bilgilerin için :)
Selamlar Telefon 4 Saat kullanımda bir tam gün (24 saat) yaklaşamamış neresi iyi bataryanın onu anlamadım ben. -
quote:
Orijinalden alıntı: trakonya79
Selamlar Telefon 4 Saat kullanımda bir tam gün (24 saat) yaklaşamamış neresi iyi bataryanın onu anlamadım ben.
Bende 4s kullaniyorum ve artik egri oturup dogru konusmak lazim eski telefon.
Yakin zamanda bataryayi degistirttim 3g ile 4 saat wifi ile 5 saat kullanim veriyor
Daha iyisini ios8de almak cok zor
quote:
Orijinalden alıntı: Mystical23
quote:
Selamlar Telefon 4 Saat kullanımda bir tam gün (24 saat) yaklaşamamış neresi iyi bataryanın onu anlamadım ben.
Bende 4s kullaniyorum ve artik egri oturup dogru konusmak lazim eski telefon.
Yakin zamanda bataryayi degistirttim 3g ile 4 saat wifi ile 5 saat kullanim veriyor
Daha iyisini ios8de almak cok zor
Aynen bencede öyle
O zaman 6s i bekleyelim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Güncel yazılımla 4s'lerin verdiği batarya performansı maalesef ancak bu kadar olabiliyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 6 ile 4s mi kıyaslayalım??
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X