Bildirim
iphone 4s jailbreak vpn sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Absinthe senden vpn ayarı istediği an gidip gir vpn kısmına o ayarların dolu olduğunu göreceksin. Önceden yapamazsın. Senden istediğinde dene ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: Rádèøή
Absinthe senden vpn ayarı istediği an gidip gir vpn kısmına o ayarların dolu olduğunu göreceksin. Önceden yapamazsın. Senden istediğinde dene ;)
Reydin bu j.b cok mu karışık ben anlamıyorum becerebilirmiyim cok karisiksa bulaşmamı onerirmisin bak konu acmıyorum cevap vermessen konu acarım ;) -
Valla isin icine girdikce detaylar cikiyo. Jb yapmak cok kolay tek tik. Sonrasi ugrasmayi gerektriyo ihtiyacina gore seceneklerde artiyo.
Dene bi olmadi restore denen olay var ;)
Mevcut basliklari bi kurcala arastir icine sinerse dene. Bisey kaybetmezsin ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Valla isin icine girdikce detaylar cikiyo. Jb yapmak cok kolay tek tik. Sonrasi ugrasmayi gerektriyo ihtiyacina gore seceneklerde artiyo.
:) yani karışık sen bile biraz karışık diyorsan bana işkence çektirir j.b :) ama benim 4s de batarya sorunu var Apple nin güncellemelerini yüklüyebilirmiyim hem j.b yapıp hemde batarya güncellemelerini yüklememe engel olur mu j.b
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: legolas4121
quote:
:) yani karışık sen bile biraz karışık diyorsan bana işkence çektirir j.b :) ama benim 4s de batarya sorunu var Apple nin güncellemelerini yüklüyebilirmiyim hem j.b yapıp hemde batarya güncellemelerini yüklememe engel olur mu j.b
Valla sana kalmış hocam ne desem boş :) -
hocam vpn sorununu nasıl çözdün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X