Bildirim
iphone 4s jailbreak vpn sorunu
Einhell TE-CD 18/40-1 Li (2x1,5 Ah), Akülü Vidalama : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B086N681N9
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Absinthe senden vpn ayarı istediği an gidip gir vpn kısmına o ayarların dolu olduğunu göreceksin. Önceden yapamazsın. Senden istediğinde dene ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: Rádèøή
Absinthe senden vpn ayarı istediği an gidip gir vpn kısmına o ayarların dolu olduğunu göreceksin. Önceden yapamazsın. Senden istediğinde dene ;)
Reydin bu j.b cok mu karışık ben anlamıyorum becerebilirmiyim cok karisiksa bulaşmamı onerirmisin bak konu acmıyorum cevap vermessen konu acarım ;) -
Valla isin icine girdikce detaylar cikiyo. Jb yapmak cok kolay tek tik. Sonrasi ugrasmayi gerektriyo ihtiyacina gore seceneklerde artiyo.
Dene bi olmadi restore denen olay var ;)
Mevcut basliklari bi kurcala arastir icine sinerse dene. Bisey kaybetmezsin ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Valla isin icine girdikce detaylar cikiyo. Jb yapmak cok kolay tek tik. Sonrasi ugrasmayi gerektriyo ihtiyacina gore seceneklerde artiyo.
:) yani karışık sen bile biraz karışık diyorsan bana işkence çektirir j.b :) ama benim 4s de batarya sorunu var Apple nin güncellemelerini yüklüyebilirmiyim hem j.b yapıp hemde batarya güncellemelerini yüklememe engel olur mu j.b
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: legolas4121
quote:
:) yani karışık sen bile biraz karışık diyorsan bana işkence çektirir j.b :) ama benim 4s de batarya sorunu var Apple nin güncellemelerini yüklüyebilirmiyim hem j.b yapıp hemde batarya güncellemelerini yüklememe engel olur mu j.b
Valla sana kalmış hocam ne desem boş :) -
hocam vpn sorununu nasıl çözdün
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- app store"dan uygulama indiremiyorum ödeme istiyor
- iphone yanlış şifre süreleri
- iphone model numarası ülke kodları
- bu iphone"da hücresel veriyi kullanmak için güncelleme gerekiyor
- apple garanti uzatma
- iphone ses tanıma nedir
- airpods şeffaf mod nedir
- jailbreak nedir
- ios 17 alacak telefonlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X