Şimdi Ara

iphone 4s mikrofon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar turkcell'den aldığım iphone 4s telefonumun uzun süredir mikrofon sorunu var karşıdan gelen aramalarda telefonu açtığımda ilk 3 4 saniye sesim karşıya gitmiyor. Ondan sonra normale dönüyor ve sesim karşıya gitmeye başlıyor. Bu her zaman olmasada çoğunlukla bu sorunu yaşıyorum. Telefon daha önce farklı sorunlar yüzünden 2 kere garantiye gitti ve geri dönmesi en iyi ihtimalle 10 gün sürüyor, ve telefona alıştıktan sonra onsuz olmuyor o yüzden eğer sorun benim halledebileceğim bişeyse bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bug.hi

Merhabalar turkcell'den aldığım iphone 4s telefonumun uzun süredir mikrofon sorunu var karşıdan gelen aramalarda telefonu açtığımda ilk 3 4 saniye sesim karşıya gitmiyor. Ondan sonra normale dönüyor ve sesim karşıya gitmeye başlıyor. Bu her zaman olmasada çoğunlukla bu sorunu yaşıyorum. Telefon daha önce farklı sorunlar yüzünden 2 kere garantiye gitti ve geri dönmesi en iyi ihtimalle 10 gün sürüyor, ve telefona alıştıktan sonra onsuz olmuyor o yüzden eğer sorun benim halledebileceğim bişeyse bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Mesaj gonderememe sıkıntısıda oluyor mu? Kartiniz kesik mi micro sim mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

quote:

Merhabalar turkcell'den aldığım iphone 4s telefonumun uzun süredir mikrofon sorunu var karşıdan gelen aramalarda telefonu açtığımda ilk 3 4 saniye sesim karşıya gitmiyor. Ondan sonra normale dönüyor ve sesim karşıya gitmeye başlıyor. Bu her zaman olmasada çoğunlukla bu sorunu yaşıyorum. Telefon daha önce farklı sorunlar yüzünden 2 kere garantiye gitti ve geri dönmesi en iyi ihtimalle 10 gün sürüyor, ve telefona alıştıktan sonra onsuz olmuyor o yüzden eğer sorun benim halledebileceğim bişeyse bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Mesaj gonderememe sıkıntısıda oluyor mu? Kartiniz kesik mi micro sim mi?

mesaj sıkıntısı hiç olmadı ama hattım micro değil kesik

• Usta simkartin kesik oldugu icin olabilir microsim al ayrica karti 128 kb olanlardan al 4s ilk ciktigi zamanlar cok basi agriyan oldu bu sorunla. 128 kb kart ile cozduler. Bende 4s kullaniyorum. Aldigim gun 128 microsim aldim hic sorunun olmadi

• Öncelikle restore deneyin baktınız olmuyor değişim isteyin tamir kabul etmeyin

• quote:

Usta simkartin kesik oldugu icin olabilir microsim al ayrica karti 128 kb olanlardan al 4s ilk ciktigi zamanlar cok basi agriyan oldu bu sorunla. 128 kb kart ile cozduler. Bende 4s kullaniyorum. Aldigim gun 128 microsim aldim hic sorunun olmadi

hocam sim karttan olsa giden aramalarda da yapmaz mı. giden aramada böyle bir sorun yok çünkü sadece gelen aramalarda yaşıyorum bu sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Öncelikle restore deneyin baktınız olmuyor değişim isteyin tamir kabul etmeyin

restore edicem fakat bazı uygulamalar farklı apple kullanıcısı tarafından alındı ve ücretliler var içinde onlar gidecek diye yapamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Usta simkartin kesik oldugu icin olabilir microsim al ayrica karti 128 kb olanlardan al 4s ilk ciktigi zamanlar cok basi agriyan oldu bu sorunla. 128 kb kart ile cozduler. Bende 4s kullaniyorum. Aldigim gun 128 microsim aldim hic sorunun olmadi

hocam sim karttan olsa giden aramalarda da yapmaz mı. giden aramada böyle bir sorun yok çünkü sadece gelen aramalarda yaşıyorum bu sorunu

Valla bence dene 128kb sim kart olsun ozellikle. Hat full gosterdigi halde arama yapamama. servis yok hatasi alma gorusurken ses kesilmesi gibi 4s te bulunan sorunlara cozum olarak bu karti tavsiye eden bircok konu var forumlarda. Bi arkadasimda bu sekilde kurtulmustu. huylu beygir gibi bu cihazlar abuk subuk arizalar acabiliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.