Şimdi Ara

Iphone 4s Şarj Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sorunum şu: Elimde yaklaşık 1.5-2 yıl önce alınmış bir Iphone 4s var. Bu cihaz sadece Çin malı bir adaptör ve yine Çin malı araba şarj aparatımda şarj olmaktadır. Onun harici hiç bir adaptöre tepki vermemekte. Bunun haricinde şöyle de bir sıkıntım var. Elimdeki adaptörle prize takıp şarj edebiliyorum fakat adaptörü çıkarıp usb ile bilgisayarıma bağladığımda bilgisayar telefonu görmüyor. Benim için büyük bi sıkıntı yok fakat fotoğraflarımı yedekleyemiyorum ve müzik dinleyemiyorum. Bu acaba yazılımsal bir sorun mudur yoksa cihazda bir sorun mu var?

Şimdiden teşekkür ederim.

• Garip bir sorun.Yazılımsal ise restore edip orjinal adaptör kullanın diyeceğim ama bilgisayar telefonu görmüyormuş,ayarları ve içerikleri sıfırla diyip tekrar deneyebilirsiniz ama bu bir çözüm olur mu emin değilim.Birkaç arkadaş daha yorum yapsın öyle harekete geçin bence.
  • yeni bir şarj aleti al desteklemiyo elindeki
  • Valla bence tamamen alakalı alakasız diyebilirsiniz ama, benim Trident WT-11 telefonumdada ilk aldığımda yandan şarj ve veri gönderme yerini kullanıyordum 2 aya bozuldu. Alt tarafı kullanmaya başladım (2 yer var) nokia orjinal şarj aleti bozdu. Servisi yok denizlide bizde telefoncuya gittik nokia orjinal bataryasını verdi bide powerplus+ yanlıs hatırlamıyorsam nokia ince uçlu şarj aleti verdi kaç aydır sorunsuz kullanıyorum. Şimdi yazma sebebimi açıklayayım ilk yerden bi keresinde oturtmaya calısırken telefona giren kısmı kırdım zaten orası calısmıyordu nokia 5800 veri kablosuyla aynı kabloya sahip fakat onceden calısan yer calısmıyordu bence o takılan yerde sorun sonuc olarak cihazda eğer orası değişiyorsa değiştir bide öyle dene bence ?
  • Mutlaka yazılımsal bir problem vardır.En iyisi bir servise götür çünkü benzeri başıma gelmişti kendim hallediyim derken daha da kötü olmuştu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servise götür derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    iphone 6s yavaş şarj
    9 yıl önce açıldı
    iPhone 5S Pil
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.