Şimdi Ara

İPHONE 4s son tam şarjdan sonra geçen süre gözükmüyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar telefon 4s 16 gb bugün şarj ettim sonra kulaklığımı taktım müzik dinliyordum... sonra kullanım süresine baktığımda 33 dakka bekleme 32 dakka kullanma diyordu eve geldim şimdi yüzde seksenlerde ama kullanım süresi gözükmüyor yerine - gözüküyor nasıl oluyor bilgisi olan var telefon jb lidir... birisi yardım ederse sevinirim...

• eger respring yaparsanız siliniyor hocam eger test etmek istiyorsanız bir gün hic respring yapmayın :)
  • ah be hocam allah razı olsun da bunu bilmeyen adam resping i nereden bilsin bide onuda anlataydın :D
  • respring yapmadım ki hocam ya ofiste şarj ettim kulaklığı taktım çıktım valla respring i cydia dan bişey yükleyince yapmıyormu telefon ben hani programlardan sonra gördüğümü hatırlıyorum da
  • hocam bende respring atınca gidiyor orası ama şimdi bi baktım google dan jb ile ilgili tema değiştirmek uygulama yuklemek dahi yok götürebiliyormus
  • Eyvallah hocam simdi tekrar full sarj ettim sbssettingside sildim bundan sonra bi kontrol edicem bakalim sure gidicekmi bisey yuklemicem bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoblog

Eyvallah hocam simdi tekrar full sarj ettim sbssettingside sildim bundan sonra bi kontrol edicem bakalim sure gidicekmi bisey yuklemicem bakalim

Bunun için SB'yi silme. SBs candir. Kısa vade de sıkıntısını çekebilirsiniz, kısayol bakımından ..

• bikere test et sonra geri yukle arkadasa katılıyorum sbsettings cok yararlı
  • Abi sbsetting neye yarar ben yukledim ama kullanmadim pek

• toggle lara kısayoldan erisim hocam 3g yi kapatıp acmaya wifi kapatıp acmaya illa settings e girmek zorunda kalmazsınız :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.