Şimdi Ara

Iphone 4S Uygulama açılmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone 4S 5.1.1 (Jailbreakli) kullanıyorum.

Tomtom navigasyonu güncelledikten sonra uygulama açılır gibi olup kendiliğinden kapanıyor. Ne yaptıysam düzelmedi.

AppStore'dan free uygulama indirdim, itunes üzerinden free uygulama indirdim bir türlü olmadı.

Başka ne yapıp bu navigasyonu çalıştırabilirim?

• Sorun günceldir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son çare restore. Silip tekrar yüklemeyi denediniz mi ? Veya internet üzerinden .ipa uzantılı dosyasını indirmeyi deneyebilirsiniz.
  • Hard reset deneyebilirsiniz home tusuyla power tusuna basili tutun Kapanan kadar cekmeyin kapandiktan sonra 5 saniye falan bekleyin elma isareti gelince cekin elinizi ise yarayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flying scary

Hard reset deneyebilirsiniz home tusuyla power tusuna basili tutun Kapanan kadar cekmeyin kapandiktan sonra 5 saniye falan bekleyin elma isareti gelince cekin elinizi ise yarayabilir.

Yok hocam malesef buda işe yaramadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert-34

quote:

Orijinalden alıntı: flying scary

Hard reset deneyebilirsiniz home tusuyla power tusuna basili tutun Kapanan kadar cekmeyin kapandiktan sonra 5 saniye falan bekleyin elma isareti gelince cekin elinizi ise yarayabilir.

Yok hocam malesef buda işe yaramadı

Hocam bence app ile alakali bendede facebook acilmiyo tak diye kapaniyo bence bosverin diyeceğim ama illa yapacağım diyorsanız artık son çare restore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö.U.K -- 25 Kasım 2012; 22:44:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir an evvel yeni JB çıksada restore çekip öyle temiz temiz kullansak.. yapcak başka birşey yok gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.