Bildirim
iphone 4s yeni batarya
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Normal ama 12 saat falan hikaye nokiada kaldi o olay % 100 olunca cek
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
3 saat kullanım, 8 saat bekleme iyi mi yeni batarya için? -
zaten %30 ve %60 arasında açılması lazım çünkü kullanılmayan yada kutuda bekleyen piller ancak bu aralıktaysa daha az hasar görüyor -
Bende yeni değiştirdim fakat kutudan açıp taktığımda hiç şarjı yoktu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bu batarya taktırma olayını nerede yapıyorsunuz? Orijinal mi taktırıyorsunuz yoksa yan sanayiler de iyi mi? Ben de değişmeyi düşünüyorum 4S'in bataryasını bazen yüzde 15-20 iken kapanabiliyor, şarj süresi kısaldı artık.. -
Ayni soruyu bende merak ediyorum 3 senelik iphone 4umun bataryasida asiri eskidi kadikoydeki telefoncularda degistirsem orjinali kadar guzel performans verir mi ? Birde 4sin pilini 4e taksak olur mu ?
nasıl bitirdiniz bu bataryaları 4s çıktığından beri sorunsuz kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: android137
Ayni soruyu bende merak ediyorum 3 senelik iphone 4umun bataryasida asiri eskidi kadikoydeki telefoncularda degistirsem orjinali kadar guzel performans verir mi ? Birde 4sin pilini 4e taksak olur mu ?
piller farkılıdır mesela 4 ve 4s te farklıdır ama ıstense takılır 4 ve 4s piller 50tl olanda var 100tl olanda var pili dışardan aldıysanız gelın ücretsiz takalım yada biz yardımcı olalım donanım haber üyesi olmanız yeterlı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X