Şimdi Ara

iphone 4s yeni batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni batarya taktırdım arkadaşlar. %45 şarjda açıldı normal midir bu? bir de iki dakika sonra 39a indi bu normal mi? Ve son sorum 12 saat şarj et dedi telefoncu ne kadar şarj etmeyelim?

• Normal ama 12 saat falan hikaye nokiada kaldi o olay % 100 olunca cek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 saat kullanım, 8 saat bekleme iyi mi yeni batarya için?
  • zaten %30 ve %60 arasında açılması lazım çünkü kullanılmayan yada kutuda bekleyen piller ancak bu aralıktaysa daha az hasar görüyor
  • Bende yeni değiştirdim fakat kutudan açıp taktığımda hiç şarjı yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu batarya taktırma olayını nerede yapıyorsunuz? Orijinal mi taktırıyorsunuz yoksa yan sanayiler de iyi mi? Ben de değişmeyi düşünüyorum 4S'in bataryasını bazen yüzde 15-20 iken kapanabiliyor, şarj süresi kısaldı artık..
  • Ayni soruyu bende merak ediyorum 3 senelik iphone 4umun bataryasida asiri eskidi kadikoydeki telefoncularda degistirsem orjinali kadar guzel performans verir mi ? Birde 4sin pilini 4e taksak olur mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nasıl bitirdiniz bu bataryaları 4s çıktığından beri sorunsuz kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: android137

Ayni soruyu bende merak ediyorum 3 senelik iphone 4umun bataryasida asiri eskidi kadikoydeki telefoncularda degistirsem orjinali kadar guzel performans verir mi ? Birde 4sin pilini 4e taksak olur mu ?

piller farkılıdır mesela 4 ve 4s te farklıdır ama ıstense takılır 4 ve 4s piller 50tl olanda var 100tl olanda var pili dışardan aldıysanız gelın ücretsiz takalım yada biz yardımcı olalım donanım haber üyesi olmanız yeterlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.