Bildirim
İphone 5 [ 50 Liraya Alınabilecek Uygulamalar ]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fileapp Pro, whats app, tv cebinizde hd ace player en sık kullandıklarım bunlar :)
Ama tüm telefonda yüklü uygulama ve oyunları aşağıda listeledim ekran görüntülerini alarak umarım işine yarar :)
Oyunlar
Uygulamalar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuspectT -- 5 Ocak 2013; 12:13:35 >
-
Awesome Note bulunsun mutlaka listenizde bence. Dili ingilizce ama kullanımı çok kolay. Harika bir uygulama. Müziğe ilginiz varsa Garageband ı mutlaka indirin. Parasını sonuna kadar hakediyor. İPhoto ya o para gereksiz bence çünkü ücretsizleriyle de onda yapılanlar yapılabiliyor ama iMovie yi tavsiye ederim. Oyun olarak arkadaşın dediği gibi fps türü oyunlar zor oluyor şarj ve kapladığı yer ile her zaman oynanmıyor. Ama araba yarışlarından Most Wanted ile Real Racing 2 çok iyi. Film izlemeyi severseniz Yeni Filmler uygulamasını da alın derim. iPhone a özgü olan Infinity Blade 2 de muhteşem oyundur. Maalesef indirimi bitmiş ben alamadım çok üzüldüm şu an 12.99 TL. Traffic Racer çok güzel oyu onu almanızı tavsiye ederim yapımcısı Türk ve bu forumdan bir arkadaş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fifa 13 nba Jam doodle jump vb
Yen Filmler uygulamasi cok iyi. Daha dun vizyone giren film bile var programda
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim hepinize uğraşıp telefondaki resimleri benimle paylaşan arkadaşa ayriyetten teşekkür ediyorum tek tek inceleyip herşeyi indireceğim çok teşekkür ederim herkese sağolun :) -
quote:
Orijinalden alıntı: theJuDGe_41
yen filmler diye bir şey göremedim kardeş , birde bana nasıl klasör açılcağını öğretebilecek var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: joney1st
quote:
yen filmler diye bir şey göremedim kardeş , birde bana nasıl klasör açılcağını öğretebilecek var mı ?
Yeni Filmler.
US store da yok sanırım -
quote:
quote:
yen filmler diye bir şey göremedim kardeş , birde bana nasıl klasör açılcağını öğretebilecek var mı ?
Önce ekranın üzerinde bir uygulamanın üzerine basılı tut. Uygulamalar titremeye başlayınca aynı klasörde olmasını istediğin uygulamanın üzerine sürükle zaten klasör oluşacak :) -
quote:
Orijinalden alıntı: SuspectT
quote:
quote:
Önce ekranın üzerinde bir uygulamanın üzerine basılı tut. Uygulamalar titremeye başlayınca aynı klasörde olmasını istediğin uygulamanın üzerine sürükle zaten klasör oluşacak :)
teşekkür ederim -
quote:
quote:
quote:
Yeni Filmler.
US store da yok sanırım
teşekkür ederim gördüm, daha dün vizyona giren film derken mesela cem yılmaz fundemental felan var mı ? -
quote:
quote:
quote:
quote:
Yeni Filmler.
US store da yok sanırım
teşekkür ederim gördüm, daha dün vizyona giren film derken mesela cem yılmaz fundemental felan var mı ?
Red Lights-Medyum filmi var
-
AVPlayer'ı yüklede gerisi halledilir -
quote:
Fileapp Pro, whats app, tv cebinizde hd ace player en sık kullandıklarım bunlar :)
Ama tüm telefonda yüklü uygulama ve oyunları aşağıda listeledim ekran görüntülerini alarak umarım işine yarar :)
Hocam arka plandaki eleman Kratos mu acaba?
Elinizde mevcut ise resmi alabilir miyim? -
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joney1st -- 5 Ocak 2013; 22:32:26 > -
....quote:
Orijinalden alıntı: VR_27
Awesome Note bulunsun mutlaka listenizde bence. Dili ingilizce ama kullanımı çok kolay. Harika bir uygulama. Müziğe ilginiz varsa Garageband ı mutlaka indirin. Parasını sonuna kadar hakediyor. İPhoto ya o para gereksiz bence çünkü ücretsizleriyle de onda yapılanlar yapılabiliyor ama iMovie yi tavsiye ederim. Oyun olarak arkadaşın dediği gibi fps türü oyunlar zor oluyor şarj ve kapladığı yer ile her zaman oynanmıyor. Ama araba yarışlarından Most Wanted ile Real Racing 2 çok iyi. Film izlemeyi severseniz Yeni Filmler uygulamasını da alın derim. iPhone a özgü olan Infinity Blade 2 de muhteşem oyundur. Maalesef indirimi bitmiş ben alamadım çok üzüldüm şu an 12.99 TL. Traffic Racer çok güzel oyu onu almanızı tavsiye ederim yapımcısı Türk ve bu forumdan bir arkadaş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joney1st -- 5 Ocak 2013; 22:29:19 >
-
quote:
....
..... -
quote:
Oyunlar
Uygulamalar
hocam bu arada uygulamalarınızı çok beğendim hepsini indireceğim yarın eğer sizin içinde bi mahsuru yoksa örn: ilerlemeli oyunların bütün listesini alabilirmiyim sadece onun değil hepsininkini :) yani bütün telefonunuzun :) eğer bi mahsuru yoksa tabi
-
Telefonumdakiler bunlar sadece :) ek olarak hesabımdakiler var :) sağlam olan ve aklıma gelenleri yaziyim
Crow
Wild Blood
Avengers Initiative
Infınıty Blade
Infınıty Blade II
Prince Of Persia Retro
Orc: Vengeance
Squids
Real Steel
Jellboy
Asphal 7 Heat
şimdilik bunlar geliyor aklıma geldikçe daha yazarım buraya .) -
Ah be gözlerim yaşardı.
Benzer içerikler
- nss para hilesi programsız ios
- nss kumar hilesi
- candy crush saga internete bağlanmıyor
- arkadaşlarla oynanacak oyunlar
- total war empire mobile
- iki kişilik online oyunlar
- en iyi internetsiz oyunlar
- para kazandıran oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X