Şimdi Ara

İPHONE 5 900LİRA VERİLİRMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4s alacaktım 8gb 22ay garantili 580 istiyor vazgectim birazını peşin gerisini takside bölüp 10ay garantisi kalmış temiz iphone 5 buldum fatura falan tam 900lira istiyor szce alınırmı? iphone 5sle çok fark varmı ?

• 5s le arasında çok fark var . Ama bu iphone 5 in kötü oldugunu göstermez
    5 yerıne 5c almanızı tavsiye ederim . Şarjı çok sıkıntılı 5 lerin .ve bir süre sonra ekranında sararma oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

5s le arasında çok fark var . Ama bu iphone 5 in kötü oldugunu göstermez
    5 yerıne 5c almanızı tavsiye ederim . Şarjı çok sıkıntılı 5 lerin .ve bir süre sonra ekranında sararma oluyor

iphone 5c hiç hoşuma gitmedi ya 5le 5c arasında şarj olarak aşırı fark varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casper301

quote:

1 saat farkeder

• Arkadaşlar alakasız bir soru olacak ama, Türkiye fiyatlarını bilmiyorum malesef.
    Şu anda KKTC 'de yaşadığımdan dolayı sormak istiyorum; 5, 5c ve 5s fiyatlarını ortalama olarak söyleyebilir misiniz?

KKTC'de Türkiye kayıtsız ikinci el 5'ler 650-700 TL, 5c'ler 600-700 ve 5s'ler ise 950-1100 TL arası değişiyor.
  • güncell
  • 2013 Temmuz ayından buyana iPhone5 kullanıyorum. herşey imkan meselesi, şimdi onu al bunu al diyemem. Bütçen neye yetiyorsa, incele ve içine siniyorsa al derim. Telefon temizmi ? Garantisi varmı ? Bi piyasaya iyice bak, acele etme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Rezerve
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

1 saat farkeder

Uyku modunda bir saat farkeder kullanimda en fazla 10-15 dk farkeder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle alınmaz.
    iphone 5 problemli bir telefon.
    Alcaksanız en azından 5S alın.
  • Iphone 5 lerde wifi bağlanma sorunu olduğunu da duymustum hocam aklınızda bulunsun ben 5 kullanıyordum hiç yasamadım ama öyle okumustum

• Apple sana buradan bana sorunsuz 5 gönderdiğin için teşekkür ediyorum Sararma sorunum yok, wifi sorunum yok, ios 7.1.2 gayet stabil hızlı, beyaz kullanıyorum soyulma sorunum yok

Herşey para ve beklentiyle alakalı yoksa donanımhabere bakarsak iphone 6 dışı çöp arama bile yapamaz donar kalır...
  • Her iPhone 5 konusunda "sorunlu" mesajlari okuyorum.
    3 tane iPhone 5 gecti elimden ve su an 2 abim ve annem 5 kullaniyor ben hic bir sorun yasamadim ve onlardan da bir problem duymadim.

Her zaman ki gibi abartili yorumlar oldugunu tahmin ediyorum.

Ona bakarsan iPhone 6 da yamuluyormus falan filan... iPhone 6 kullaniyorum su an. Plus lari bilmem ama ne yasadim ne de duydum yamulma diye bir sey.

Hic bir iPhone modeli sorunlu degil, hepsini bizzat kullandim, cevrem de hep iPhone kullaniyor ne sorun yasadim ne de duydum.

Soyle bir sey de var yalniz inkar edemem, genelde iPhone kullanmayanlarin iPhone larinda sorun cok cikiyor.

• hie kullanıcısına yanıt
    6aymı ne garantisi kalmış,temiz telefon
  • Al gitsin fiyat normal
  • quote:

6aymı ne garantisi kalmış,temiz telefon

İçine siniyorsa al, uzun süre kullanırsın
  • İos 7 ise düşünmeden alın bence iPhone 6 kadar performans alırsınız bir tek iyi kullanılmamışsa şarj sıkıntısı yaşayabilirsiniz onu da powerbank ile halledersiniz benim eski iPhone 5'im bir günü rahat çıkarıyordu üstelik telefon elimden düşmeden önemli olan ilk sahibinin temiz kullanmış olması bana göre

• Ben ilk çıktığın günden beri iphone 5 kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım. Gözüm gibi baktım, kenarında solma dökülme çizik vs hiçbir şey yoktu. Telefonu 850TL ye sdatışa çıkarttım. Gün boyu telefonum susmadı. İki sonra 800TL ye sattım. 900 TL bence iyi bir fiyat. Ancak temizliğine bakın. Benim telefonum çok çok temizdi ilk günkü gibiydi. Bu telefonlar zamanının ötesinde telefonlar ve iphone 5 ile de daha bi 3-4 yıl rahat gidersiniz.
  • Bende 4s almaya gitmiştim 5C almıştım sonra düz 5 e geçtim. 5s ile arasında tabiki farklar var. Ama 4s ile kıyaslamalısınız çünkü almayı düşündüğünüz telefon 4s ti ve siz bir üst segmenti düsünmeye başladınız. Eğer 5s almayı düşünürseniz bu seferde 6 yı incelemeye başlar ve aldığınıza pişman olursunuz. Apple kendine gebe bırakır kullanıcıyı,hep bir üst modele ...

İphone 5s alabiliyorsanız alın,sizi aşıyorsa 5c veya 5 alın sizi uzun süre idare edecektir.

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Kanka ya sana ekran görüntüsü atacaktım telefonun sararmayla ilgili fırsat bulamadımda geçen gün dikkatimi çekti bi arkadaşın 5 inin sağ üstünde sigara izi gibi sararma vardı. Çok bariz farkettim,kendisinin haberi bile yoktu ben söyledikten sonra öğrendi . Demekki kullanıcı alıştığından telefona görmekte zorlanıyor sanırım. Belki bende de vardır ama elimden 3 tane 5 geçti yaşamadım öyle bi sorun. (Cihazlar tr-amerika ve amerika şeklindeydi imei)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaHeL -- 20 Mart 2015; 21:09:06 >
  • 900 sanki bıraz fazla gıbı 800 olur ama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.