Şimdi Ara

İPhone 5 Almak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıldır İPhone 4 kullanıyorum. Bu 2 yılda hiçbir özelliğini kullanmadım desem yeridir. Bu sefer hem değişiklik hem de özelliklerini sürekli kullanabileceğim telefon almayı düşünüyorum. İPhonedan vazgeçmek gibi bir düşüncem yok bütçem yeterse.

En uygun ne kadara alabilirim ve elimde ki İPhone 4 kaça satabilirim yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar?

• 600-700 eder. İp5 ide 1800 lira gibi bi fiyata alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer iphone light doğruysa bu 4 ve 4S' in bittiğinin resmidir. 5 alınabilir ama en azından 5S lansmanını beklemenizi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: XXL07

2 yıldır İPhone 4 kullanıyorum. Bu 2 yılda hiçbir özelliğini kullanmadım desem yeridir. Bu sefer hem değişiklik hem de özelliklerini sürekli kullanabileceğim telefon almayı düşünüyorum. İPhonedan vazgeçmek gibi bir düşüncem yok bütçem yeterse.

En uygun ne kadara alabilirim ve elimde ki İPhone 4 kaça satabilirim yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar?

oncelıkle kac gb oldugunu, garantı durumunu belırtırsen daha acıklayıcı olabılırdı (kaca satabılırım konusu)
  • telefonu alalı tam 2 yıl oldu 16 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

Eğer iphone light doğruysa bu 4 ve 4S' in bittiğinin resmidir. 5 alınabilir ama en azından 5S lansmanını beklemenizi öneririm.

nedir bu iphone light yeni bir sey mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: XXL07

2 yıldır İPhone 4 kullanıyorum. Bu 2 yılda hiçbir özelliğini kullanmadım desem yeridir. Bu sefer hem değişiklik hem de özelliklerini sürekli kullanabileceğim telefon almayı düşünüyorum. İPhonedan vazgeçmek gibi bir düşüncem yok bütçem yeterse.

ben aralik ayinda tam da iphone5in ciktigi zaman iphone4 siyah 16gb imi cok iyi rakam olarak gorup 1000tlye sattim. Mukemmel rakamdi sansima.. O zamandan bu yana baya dusmustur bana satmaya kalksalar 600 fln veririm.. sen bic fiyatini. 6 ay beklerim diyorsa 5si bekle yok alacagim diyorsan 5i al... 4ten 5e gecince fark cidden hiisediliyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iki yıldır kullanıp hiç bir ozelliği kullanmadığınız telefonun neden bır ust versıyonu alınır ki
    yazık günah iphone 5 2000 tl vereceksınız... elinizdeki telefonun özelliklerini kullansanız çok mu ayıp olur !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimilo07

quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

Eğer iphone light doğruysa bu 4 ve 4S' in bittiğinin resmidir. 5 alınabilir ama en azından 5S lansmanını beklemenizi öneririm.

nedir bu iphone light yeni bir sey mi?

Plastik kasalı ucuz iphone modelidir. Çıkıp çıkmayacağı muamma ama Apple'dan bu aralar böyle sürprizler beklerim doğrusu.

• iphone 5 alıcaksanız ve titizim diyosanız yurt dışından tanıdıkla getirtmeniz yararınıza olucaktır.1.250 tl gibi herşeyi tamam oluyo pasaport kaydı falan.
  • 1100-1200 TL civarinda mis gibi Nexus 4 var. Hem 600 TL de cebinde kalir.

Herşeyi yüklersin, istemediğin kadar özelleştirme ve geliştirme var bu telefon için. En az 2 sene sorunsuz kullanirsin.

• 3 haftalık ip5 var takas yapıcaz bir arkadaşla üstüne 500 tl istiyor. yurt dışında alınma 5 ama kayıtlı nasıl sizce?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.