Şimdi Ara

İphone 5 Apple logosunda reset atıyor tekrar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar,bir sorunum olucaktı sizlere ilk olarak buraya yazıp çözüm aramak istedim.İphone 5 ios 7.1.2 telefonum var telefon gayet iyi çalışıyordu fakat cumartesi gecesinden itibaren birden ne olduysa kapandı açıyorum apple logosu geliyor tekrar geri atıyor tekrar logo geliyor sürekli böyle şarja takınca,şarja takmayınca ise hiç açılmıyor power'a basınca bazen nadiren açıyor 100 de 5 gibi bir oran şeklinde,ama telefonu dfu moda alabiliyorum veya usb den itunes'a bağlayınca itunes'e bağlıyor gayet normal.Bazen arada yani dün gece telefon itunes'e bağlı iken birden açıldı normal 2 saat kullandım çözüldü derken gece yatağa yatarken birden tekrar kapandı aynı devam etti yani 2gündür sadece 2 3 defa açıldı ve onlardada 1 2 saat kullandım.Telefon'u güncellesemmi diye düşünüyorum veya fabrika ayarlarına mı alsam şuan hiçbir fikrim yok sizce nasıl devam etmeliyim sorun nedir lütfen bilen arkadaşlar bi zahmet ederse çok makbul olur herkese iyi günler

• arkadaşlar bir cevap verebilicek varmı?
  • arkadaşlar bi el atın ya hiçmi insan yok koca forumda
  • Gec gordum forum mesajini k.bakma dostum,simdi 7.1.2 7.1.1 e gore daha sikintili sistemdi,telefonunu yukseltmeni oneririm ama ios 8 hali ortada,telefon uzerinden yapilandir geri yukleme de yapma,icloud u kullanmiyorsan telefon uzerinden silmeni tavsiye ederim,bununda sistem uzerine olumlu katkisi var . Ama sanki daha once jailbreak kullanmis gibi bir hali var anlattigin telefonda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Gec gordum forum mesajini k.bakma dostum,simdi 7.1.2 7.1.1 e gore daha sikintili sistemdi,telefonunu yukseltmeni oneririm ama ios 8 hali ortada,telefon uzerinden yapilandir geri yukleme de yapma,icloud u kullanmiyorsan telefon uzerinden silmeni tavsiye ederim,bununda sistem uzerine olumlu katkisi var . Ama sanki daha once jailbreak kullanmis gibi bir hali var anlattigin telefonda.

Hocam ellerine sağlık öncelikle şuradan başlamak istiyorum.jailbreak kullanmadım hiç bilmem de zaten sade kullanıyorum iş güç sadece sosyal ağ birde.7.1.2 sistem var,ios 8 mi yapayım ne dersiniz ama internetim çok yavaş 8 saat sürer gibime geliyor.telefon üzerinden yapılandır derken nasıl hocam ? geri yükleme yapma derken zaten yedeği almadım birde icloud kullanmıyorum önceden 1 2 saat açıldığında rehberi bir programla ve fotoğraflarımı google drive' a attım .telefon üzerinden silme derken hocam ? diyeceklerim bunlar hocam ne yapmalıyım?

• 61HighVoltage61 kullanıcısına yanıt
    Hani telefonu kendi menusu uzerinden sifirla bilgisayar itunes uzerinden degil,ios 8 en son secenek olarak kalmali cok verimli bir sistem degil,yedeklerin varmis zaten nasilsa ,hani ilk kurulum sirasinda yeni bir iphone olarak ayarla demen yeterli olacak,her ihtimale karsi sarjin %70 uzerinde olsun ve sarja takili olarak sifirla cihazini,jb kullanmaman da cihaz acisindan bir avantaj zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beter.böcek -- 10 Şubat 2015; 19:11:08 >
  • quote:

Hani telefonu kendi men

anlamadım hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 61HighVoltage61 kullanıcısına yanıt
    klavyeye bakmadan yaziyordum yanlislikla gonderdim k.bakma

• quote:

Hani telefonu kendi menusu uzerinden sifirla bilgisayar itunes uzerinden degil,ios 8 en son secenek olarak kalmali cok verimli bir sistem degil,yedeklerin varmis zaten nasilsa ,hani ilk kurulum sirasinda yeni bir iphone olarak ayarla demen yeterli olacak,her ihtimale karsi sarjin %70 uzerinde olsun ve sarja takili olarak sifirla cihazini,jb kullanmaman da cihaz acisindan bir avantaj zaten.

hocam telefon açılmıyor sizle konuşurkende bir arada açıldı 5 dakika gibi tekrar birden gitti.yedeklerim var zaten yeterli olur onlar bana.ilk kurulum sırasında yeni iphone olarak dersem yeni bir apple kimliği gerekmiyormu hocam ? şarjım kaç bilmiyorum o ayrı tabi ama 45 50 civarlarındaydı en son jb ye hiç bulaşmadım
  • Tamam sen simdi telefonu sarja tak oyle kalsin telefon,acilir acilmaz ayarladan genel ordan sifirladan bir anda silmeye bak,zaten silme asamasinda telefon kendini koruma altina alacagi icin extrem durum haricinde telefon yeniden baslatilip sifirlama olacaktir,yeni iphone olarak ayarlamak icloud dan yedek almadan baslatilacagi anlamina geliyor hocam yeni appstore kimligi degil.

• quote:

Tamam sen simdi telefonu sarja tak oyle kalsin telefon,acilir acilmaz ayarladan genel ordan sifirladan bir anda silmeye bak,zaten silme asamasinda telefon kendini koruma altina alacagi icin extrem durum haricinde telefon yeniden baslatilip sifirlama olacaktir,yeni iphone olarak ayarlamak icloud dan yedek almadan baslatilacagi anlamina geliyor hocam yeni appstore kimligi degil.

Hocam öncelikle apple hakkında çok bilgim yok daha çok android kullandığım için yeterli bilgim yok bundan dolayı özür diliyorum.Telefonu şarja taktınmı açılma gibi bir lüks yok tamamen şans ben 3 saat bıraktım gece kalktım hala apple logosu geliyor sonra tekrar reset atıp tekrar logo geliyor.Telefon ayarlardan sıfırlamaya tıklayınca telefon sıfırlamaya geçicek ve kaç dakika sürer?birde sıfırlama bittiğinde yeni bir iphone olarak tanımlaya tıklayınca oraya eski appstoredan veya itunes'tan alışveriş yaptığımızda girdiğimiz hesap ve parolayı isteyecek değilmi çünkü apple kimliği bir mail olması gerek zaten diğmi hocam ? Çok fazla bilgim yok kusura bakmayın hocam

• Aynen hocam
    yeni iphone olarak ayarlaman demek yedekten dosya yuklememek anlamina gelir,appstore mail sifresini tekrar girip aldigin uygulamalari tekrar geri yuklenir sikinti olmaz,tahmini 15 dakika surer en fazla.

• quote:

Aynen hocam
    yeni iphone olarak ayarlaman demek yedekten dosya yuklememek anlamina gelir,appstore mail sifresini tekrar girip aldigin uygulamalari tekrar geri yuklenir sikinti olmaz,tahmini 15 dakika surer en fazla.

sağolun hocam :)
  • rica ederim :)

• Tamir ettirin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.