Şimdi Ara

Iphone 5 e Virüs Girdi.. Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

olması zor bir şey oldu. iphone 5 kullanan kız arkadaşım telefonla nette gezinirken dalgınlıkla bir bağlantıya tıklamış ve sonuç.. aşağıdaki resimlerde olduğu gibi... hard reset falan işe yaramadı. nette de pek bir bilgi bulamadım açıkçası.. daha önce başına gelmiş olan veya kurtulmanın yolunu bilen var mıdır?
     Iphone 5 e Virüs Girdi.. Yardım! Iphone 5 e Virüs Girdi.. Yardım!

• Ayarlardan ağ ayarlarını sıfırla reset atarsa kesin çözülğr zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ios ve virüs.

Gerçi androiddede virus yok ama neyse.

• Safari son açılan sayfayı tekrar tekrar açar . Başka bir internet sayfasına girmeyi deneyin onu kapatıp. Sonra tarayıcıyı tarihçesiyle beraber sıfırlayın.

• İlave olarak ayarlar içinden bağlı olduğunuz ağa tıklayıp dns'leri de kontrol edebilirsiniz. Bir ara benim ipad'de tıkladığım tüm linkler linkbucks üzerinden açılıyordu, wifi ayarlarından dns'i kontrol ettim, yabancı gelen adresi sildim ve problem çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinariuss -- 14 Ekim 2014; 23:30:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk olarak ağ sıfırlamadan başlıyorum arkadaşlar. sonuca göre diğerlerini de deneyeceğim. sonuçları sizinle paylaşırım. şimdiden (bir arkadaş hariç) yorumlarınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Traylor

ilk olarak ağ sıfırlamadan başlıyorum arkadaşlar. sonuca göre diğerlerini de deneyeceğim. sonuçları sizinle paylaşırım. şimdiden (bir arkadaş hariç) yorumlarınız için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: extraordinariuss

İlave olarak ayarlar içinden bağlı olduğunuz ağa tıklayıp dns'leri de kontrol edebilirsiniz. Bir ara benim ipad'de tıkladığım tüm linkler linkbucks üzerinden açılıyordu, wifi ayarlarından dns'i kontrol ettim, yabancı gelen adresi sildim ve problem çözüldü.

evet hocam senin dediğin gibiymiş olay. şimdilik sorun yok. teşekkürler tekrar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.