Şimdi Ara

İphone 5 Ekran Jelatini Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığım iphone 5 için internetten bodyguardz ultratought adlı jelatin setini aldım fakat jelantinleri yapıştırdıktan sonra şöyle görünüyor.Sorun bendedir diye ilk jelatinleride söktüm ziyan oldu 25 lirası 2. jelatinleri taktım bunlarda aynı sorunu verdi. Resim :

İphone 5 Ekran Jelatini Sorunu

• cizilmez ekrana cizilir koruyucu
    arkadas tamam hepimiz akilli telefonlara gecis yaparken takoz 3310'lardan falan gectik de biraz arastirin, youtube knife testlerine bakin, teknik detaylara inceleyin; ust duzey akilli telefonlarin neredeyse tamami cizilmez camdan uretiliyor. jelatin falan yapistirip kendinizi paralamayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deBergerac

cizilmez ekrana cizilir koruyucu
    arkadas tamam hepimiz akilli telefonlara gecis yaparken takoz 3310'lardan falan gectik de biraz arastirin, youtube knife testlerine bakin, teknik detaylara inceleyin; ust duzey akilli telefonlarin neredeyse tamami cizilmez camdan uretiliyor. jelatin falan yapistirip kendinizi paralamayin.

Hocam kılcal çizikler oluşmayacak mı bu ekranda? Beni ikna edin 50 liralık jelatini söküp atayım :)
  • Jelatinde sorun var galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: *RedLine™

Jelatinde sorun var galiba

elmaadam.com'dan almıştım.İlk çıkardığım jelatinleri attım atmasaydım geri dönüş yapardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kncndmr

quote:

Orijinalden alıntı: *RedLine™

Jelatinde sorun var galiba

elmaadam.com'dan almıştım.İlk çıkardığım jelatinleri attım atmasaydım geri dönüş yapardım.

Çok hor kullanmıyorsanız çizilmez aslında.
  • Bir defaya mahsus olarak kargo ücretini sizin vermeniz karşılığında değişim yapılır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 16 PM Ekran sorunları
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Bir defaya mahsus olarak kargo ücretini sizin vermeniz karşılığında değişim yapılır

Bir görüşeyim.
  • quote:

quote:

Hocam kılcal çizikler oluşmayacak mı bu ekranda? Beni ikna edin 50 liralık jelatini söküp atayım :)

ustat, cok sık telefon degistirmem. 3 yil 3gs kullandim 1 yildir da 5 kullaniyorum. ekranlarina hic bir sey yapistirmadim. merak etme, fazla degil birazcik ozen gosterirsen hic bir sey olmaz. ekrani cizen tek sey cam ve camin toz hali olan toprak. buna dikkat et yeter. 3gs'i elli kez dusurdum. fakat tek bir cizik yoktu 3 yilin sonunda.

• kncndmr K kullanıcısına yanıt
    Kullanımlada alakalı dostum cizilmesi fakat etrafımda ekranı cızık cok iphone gordum sonucta bu camlar cızılmez degil cizilmeye dayanıklı, film taktıktan sonra içeride kalan tozları izleri almak için bant kullanabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

ustat, cok sık telefon degistirmem. 3 yil 3gs kullandim 1 yildir da 5 kullaniyorum. ekranlarina hic bir sey yapistirmadim. merak etme, fazla degil birazcik ozen gosterirsen hic bir sey olmaz. ekrani cizen tek sey cam ve camin toz hali olan toprak. buna dikkat et yeter. 3gs'i elli kez dusurdum. fakat tek bir cizik yoktu 3 yilin sonunda.

Anahtar ile telefonu ayni cebe koydun mu sen hiç

• valla ankara'daysan cevremdeki herkese yaptigimi sana da yapayim istersen; anahtarla kendi ekranimi bastira bastira cizmeye calisayim. inan bana en az 4-5 kisiye yapip jelatinlerini sokmusumdur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.