Bildirim
İphone 5 Ekran Jelatini Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
cizilmez ekrana cizilir koruyucu
arkadas tamam hepimiz akilli telefonlara gecis yaparken takoz 3310'lardan falan gectik de biraz arastirin, youtube knife testlerine bakin, teknik detaylara inceleyin; ust duzey akilli telefonlarin neredeyse tamami cizilmez camdan uretiliyor. jelatin falan yapistirip kendinizi paralamayin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: deBergerac
arkadas tamam hepimiz akilli telefonlara gecis yaparken takoz 3310'lardan falan gectik de biraz arastirin, youtube knife testlerine bakin, teknik detaylara inceleyin; ust duzey akilli telefonlarin neredeyse tamami cizilmez camdan uretiliyor. jelatin falan yapistirip kendinizi paralamayin.
Hocam kılcal çizikler oluşmayacak mı bu ekranda? Beni ikna edin 50 liralık jelatini söküp atayım :) -
Jelatinde sorun var galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: *RedLine™
Jelatinde sorun var galiba
elmaadam.com'dan almıştım.İlk çıkardığım jelatinleri attım atmasaydım geri dönüş yapardım. -
quote:
Orijinalden alıntı: kncndmr
quote:
Orijinalden alıntı: *RedLine™
Jelatinde sorun var galiba
elmaadam.com'dan almıştım.İlk çıkardığım jelatinleri attım atmasaydım geri dönüş yapardım.
Çok hor kullanmıyorsanız çizilmez aslında. -
Bir defaya mahsus olarak kargo ücretini sizin vermeniz karşılığında değişim yapılır
quote:
Orijinalden alıntı: omer_Faruk.
Bir defaya mahsus olarak kargo ücretini sizin vermeniz karşılığında değişim yapılır
Bir görüşeyim. -
quote:
quote:
Hocam kılcal çizikler oluşmayacak mı bu ekranda? Beni ikna edin 50 liralık jelatini söküp atayım :)
ustat, cok sık telefon degistirmem. 3 yil 3gs kullandim 1 yildir da 5 kullaniyorum. ekranlarina hic bir sey yapistirmadim. merak etme, fazla degil birazcik ozen gosterirsen hic bir sey olmaz. ekrani cizen tek sey cam ve camin toz hali olan toprak. buna dikkat et yeter. 3gs'i elli kez dusurdum. fakat tek bir cizik yoktu 3 yilin sonunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kullanımlada alakalı dostum cizilmesi fakat etrafımda ekranı cızık cok iphone gordum sonucta bu camlar cızılmez degil cizilmeye dayanıklı, film taktıktan sonra içeride kalan tozları izleri almak için bant kullanabilirsin.
quote:
quote:
quote:
Hocam kılcal çizikler oluşmayacak mı bu ekranda? Beni ikna edin 50 liralık jelatini söküp atayım :)
ustat, cok sık telefon degistirmem. 3 yil 3gs kullandim 1 yildir da 5 kullaniyorum. ekranlarina hic bir sey yapistirmadim. merak etme, fazla degil birazcik ozen gosterirsen hic bir sey olmaz. ekrani cizen tek sey cam ve camin toz hali olan toprak. buna dikkat et yeter. 3gs'i elli kez dusurdum. fakat tek bir cizik yoktu 3 yilin sonunda.
Anahtar ile telefonu ayni cebe koydun mu sen hiç
-
valla ankara'daysan cevremdeki herkese yaptigimi sana da yapayim istersen; anahtarla kendi ekranimi bastira bastira cizmeye calisayim. inan bana en az 4-5 kisiye yapip jelatinlerini sokmusumdur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X