Bildirim
İphone 5 ekranda dikey çizgiler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ekranın flex kablolarındandır %99.
Ekran değişmesiyle düzelir. -
Eyvallah hocam sağolasın -
sıvı gördü ise sıvı temastan sonrada yapar ilk olarak ekran soketi çıkartılıp tekrar takılması olmaz ise ekran denenmeli oda olmaz ise eğer sıvı temas yok ise dokunmati k entegresi -
Yok hocam sıvıyla temas etmedi,sadece düştü.Ekran değişimi yapsam sorun ortadan kalkar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raks60 -- 22 Şubat 2017; 21:38:18 > -
gözünün önünde en fazla 5 dk içinde test olur herhangi bir servisten iste yapsın yanında yeni ekran taksınlar herşey ortaya çıkar -
bu tip ekran çiziklerinde 2-3 çizgi ile başlayıp tüm ekrana yayıldığını ve en son telefonun kullanılmaz hale geldiğini arkadaşımdan duydum ve 2 yerde gördüm.. arkadaşlar da sebepleri yazmışlar bir an önce halledin bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ekranla telefonun tamamen kullanılmamasının ne alakası var anlıyamadım.Onu bulabilirsen ve zahmet olmassa atabilirmisin. -
ekran komple o beyaz çizgilerden oluyor ondan kullanılamıyor demiştim hocam :) tabi arayayım bulursam linkini atarım ne zahmeti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım,Hocam teşekkür ederim :) -
Ekran değişimi yaptırırsan düzelir. 130 TL civarı birşey tutar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone 6 kamera ters çevirme kapatma
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- kulaklık kulağımdan düşüyor
- yenilenmiş telefon kullanıcı yorumları
- iphone hafıza yükseltme zararları
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch 7 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi powerbank
- macbook pro yurtdışı fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X