Şimdi Ara

İphone 5 Home Tuşu Bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 ay önce yurt dışından iphone 5 almıştım. aldığımdan beri home tuşu tam anlamıyla çalışmıyordu. zaman zaman 2 kere sert bir şekilde basınca algılıyordu. bende yeni diye çok üstüne düşmüyordum. zaten assistive touch kullandığım için çok da dert etmiyordum. fakat dün telefon elimden kazara düştü ve bugün de tesadüf eseri home tuşunun hiç çalışmadığını farkettim ve canım sıkıldı :(

yurt dışından alınan iphone ların TR de garantisi var mı? ya da bunu temiz bir şekilde yaptırabileceğim ve maliyeti aşağı yukarı ne olur bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• Tr de garantisi yok,100 tl civarı tutar diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Store açıldığında garantisi olmuş olucak diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Store açıldığında garantisi olmuş olucak diye biliyorum

+1 store acilincaya kadar sabredin veya kadikoyde falan 50 liraya yaparlar heralde 4sin home tusunu 40 liraya degisiyorlar

• Düşürmemek lazım arkadaşında düştü ve titreşimi gitti. Sağlam bir kap şart arkadaşlar

• Daha önce iPhone 4'te home tuşu sorunu yaşamış ve bulunduğum yerde güvendiğim bir telefon tamiri yapan firmaya 65 TL karşılığında yenisiyle home tuşunu değiştirtmiştim.Son derece iyi işçilik yapmışlardı ve sorun yaşamadım ilk günden daha iyi bir home tuşum olmuştu.Cihazın açılıp kapandığını bile anlamazsın.Tabii her yerin işçiliği aynı olmuyor.

iPhone 5 içinde ortalama 60 TL - 70 TL arası bir fiyat çekerler.Farklı bir yapı yok çünkü.
  • quote:

dostum benim cihazim gecen sene agustosta Almanyadan alindi, garanti belgesi flan mi veriyorlar yurt disindan alinca? bende hicbir belge yok , nasil anlayacaklar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

dostum benim cihazim gecen sene agustosta Almanyadan alindi, garanti belgesi flan mi veriyorlar yurt disindan alinca? bende hicbir belge yok , nasil anlayacaklar

İmei numarasından anlaşılır belgeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Daha önce iPhone 4'te home tuşu sorunu yaşamış ve bulunduğum yerde güvendiğim bir telefon tamiri yapan firmaya 65 TL karşılığında yenisiyle home tuşunu değiştirtmiştim.Son derece iyi işçilik yapmışlardı ve sorun yaşamadım ilk günden daha iyi bir home tuşum olmuştu.Cihazın açılıp kapandığını bile anlamazsın.Tabii her yerin işçiliği aynı olmuyor.

iPhone 5 içinde ortalama 60 TL - 70 TL arası bir fiyat çekerler.Farklı bir yapı yok çünkü.

Ustadim rica etsem adres ya da en azindan telefon bilgisi verebilir misin .. benim de acip kapatma dugmesinde sorunum var.. tesekkur ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: abercrombia

quote:

Daha önce iPhone 4'te home tuşu sorunu yaşamış ve bulunduğum yerde güvendiğim bir telefon tamiri yapan firmaya 65 TL karşılığında yenisiyle home tuşunu değiştirtmiştim.Son derece iyi işçilik yapmışlardı ve sorun yaşamadım ilk günden daha iyi bir home tuşum olmuştu.Cihazın açılıp kapandığını bile anlamazsın.Tabii her yerin işçiliği aynı olmuyor.

Ustadim rica etsem adres ya da en azindan telefon bilgisi verebilir misin .. benim de acip kapatma dugmesinde sorunum var.. tesekkur ederim

Pm ile gönderdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: abercrombia

quote:

Hocam rica etsem bana da pm ile atablir msnz adresi....

Diye cvp yazmstm fakat bursada oldugnz icin bnm isime pek yaramick snrm.

Ankarada onereblecegnz iyi bir iphone servsi var midir arkadaslar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercilless -- 8 Haziran 2013; 16:34:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

İmei numarasından anlaşılır belgeye gerek yok.

benimde menu tusnuda biraz sknti var...

degisirler mi ucretsiz olarak? ne zaman aciliyor store istanbula?
  • Agustos gibi

• umarim agustosun 15inden once acilir benimki o zaman doluyor
  • benım telefonunda ust açma kapama dusundan basarken tık sesi gelmemeye başladı :) parmagını dokunman yetiyor. acaba kaç paraya değiştirirler? bilgisi olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercilless

arkadaşlar selam,

2 ay önce yurt dışından iphone 5 almıştım. aldığımdan beri home tuşu tam anlamıyla çalışmıyordu. zaman zaman 2 kere sert bir şekilde basınca algılıyordu. bende yeni diye çok üstüne düşmüyordum. zaten assistive touch kullandığım için çok da dert etmiyordum. fakat dün telefon elimden kazara düştü ve bugün de tesadüf eseri home tuşunun hiç çalışmadığını farkettim ve canım sıkıldı :(

yurt dışından alınan iphone ların TR de garantisi var mı? ya da bunu temiz bir şekilde yaptırabileceğim ve maliyeti aşağı yukarı ne olur bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Sakin telefonculara yaptirmayin!arkadasim telefoncuya vermisti geri aldiginda alet adam gibi calismiyordu.

• Apple store acilmasini beklices demektr o zmn

• Apple store acilasada garanti hizmetinin baslayacagini dusunmuyorum burasi turkiye biraz zaman alacaktir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.