Şimdi Ara

iPhone 5'imi Aktive Edemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim şöyle bir durumum var. Yurtdışından almış olduğum telefonum az önce elime ulaştı. Kayıt yaptırmadığım için henüz sim kartı takamıyorum.

Aktive ederken dil seçimi soruyor "Türkçe" yi seçiyorum. Sonra ülkeyi soruyor "Türkiye"yi seçiyorum. Sonra wi-fi arıyor, kendi modem şifremi girip bağlanıyorum. Devam'a basıyorum. iPhone aktive edilemedi diyor, sim kart takın diyor. Ne yapmalıyım? Sim kart takmadan kullanamıyor muyum?

Not: 4 Ocak'ta Kıbrıs'a gidip 5 Ocak'ta döneceğim. Bu tarihten sonra iphone un kaydını yaptıracağım. 5 Ocağa kadar telefonun rafta boş boş durmasına içim el vermiyor :) yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykers -- 14 Aralık 2012; 0:30:30 >

• İyi de hocam hat takılı olmadan aktif olmaz benim bildigim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hat takmadan uçuş modundaymış gibi kullanamıyor muyum?

sim kart takma riskini şu an göze alamıyorum. Sim kart takıp başta uçuş modu diye soruyorsa o zaman takabilirim.
  • Sonuçta adı üstünde aktifleme işlemi. Hat takılı olmadan olmaz mantıken. Daha deneyimli arkadaşlar vardır bu konuda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hat takmadan telefonu açamazsınız. açılırken uçak modu diye birşey de söz konusu değil. mecburen hat takacaksınız.

bu tarz tek tük sorular için ayrı başlık açmadan lütfen ana konuyu kullanın:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=57058370
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.