Şimdi Ara

İphone-5'in tahminim ekran kartı yandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
8.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaşlar geçen oturup mesajlaşırken bi anda telefon boyle birşey oldu
    https://store.donanimhaber.com/f0/18/33/f0183356ae6ac4403df370711f871048.jpg

ve telefon kapandı. Daha doğrusu koyu mavi ekrana döndu telefona mesaj yada arama geldiğinde ses geliyor titriyor falan hatta kulaklık sayesinde konuşabiliyorsun laki telefonun ekran hiç bir tepki vermiyor. Eve geldikten sonra restore yaptım ve yaptı sanırım ama hiç bir değişim olmadı halen ekran bozuk. Nasıl bir çözüm önere bilirsiniz? Telefon yurt dışı garanti li olduğu için Türkiye en yakın Apple Store olan ülkeye gidip değiştirmeye düşünüyorum sadece hangi ülkede apple storenun olduğunu bilmiyorum. Kıbrısta baktım var gibi gözukuyor gitmeye değermı?
     İphone-5'in tahminim ekran kartı yandı

• hocam kıbrısta yok yanlıs bakmışsınız
  • Gpu yansa anakartı etkiler telefon hiç tepki vermezdi bence.Valla Kıbrıs'ta Apple store filan yok.Avrupa'da değiştirme imkanın varsa değiştirebilirsin.Olmadı parasını verip burada yaptırabilirsin başka çare kalmazsa.
  • Neyden kaynaklandığını bir türlü anlamış değilim telefon ne yere düştü ne su ile temas etti elimde bir anda oyle görüntü geldi daha sonra telefon yalan oldu.
    Peki Türkiyenin çevresinde hangi ülkelerde var biliyormusun?
  • Benim bildiğim yakın bir ülkede yok zaten. Anca avrupa ülkelerinde (İngiltere, İsveç, İsviçre, İtalya, Çek, vs) var. Liste de google dan aratıp bulunabilir. En güzel çözüm aldığınız yer neresi ise oradaki bir arkadaşa göndermeniz. Belki değiştirme imkanları olur o zaman. Yoksa öyle birisi, İstanbulda bu işi artık profesyonelce yapan yerler var. Biraz pahalı olur ama olur.
  • Ekranın flexi çıkmış veya yerinden kaymış olabilir. Emin değilim.
  • bkmtkm B kullanıcısına yanıt
    Amerikadan gelmiştı telefon ama şu an ingliterede bir arkdaşim var aklımdan ona göndermeye duşunuyorum. Telefonu kargo ile gönderirsem, gümrükte sorun ile karşılaşabilirmıyımm sence?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 tane ekran kartı var ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodi_man

Amerikadan gelmiştı telefon ama şu an ingliterede bir arkdaşim var aklımdan ona göndermeye duşunuyorum. Telefonu kargo ile gönderirsem, gümrükte sorun ile karşılaşabilirmıyımm sence?

ABD ürünüyse Avrupa bölgesinde ilgilenmiyorlar, gönderseniz bile değişim olmayacağı kanaatindeyim. Ekranın bağlantı kabloları oynamış olabilir isterseniz bir ona baktırın. GPU yansa entegre çalıştığı için anakartı etkiler ve diğer birimlerde de sorun çıkardı düşüncesindeyim.
  • Hocam açma imkanınız varsa o flex kablolarını kontrol edin boşuna uğraşmayın bence ülke ülke

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodi_man

ABD ürünüyse Avrupa bölgesinde ilgilenmiyorlar, gönderseniz bile değişim olmayacağı kanaatindeyim. Ekranın bağlantı kabloları oynamış olabilir isterseniz bir ona baktırın. GPU yansa entegre çalıştığı için anakartı etkiler ve diğer birimlerde de sorun çıkardı düşüncesindeyim.

Bende flex cablosunu kopma ihtimal üzerine duruyorum şu an. Kendim açmam için imkan ve birazda cezaret yetmıyor. Forumda kadıköyde bir adamın yeri varmış oraya gidip konuşup yapmaya çalişicam. Sıkıntı kablo da ise pek birşey tutucağını sanmam.
    Cevap için teşekkürederim.

• kablo sıkıntısı var gibi.
  • kablonun üzerinde metal vardır oynaasın diye restart çeki ver istersen
  • Sıkınıtı ekranda imiş ekran değiştirmeye zorunda kaldım, forumda biraz araştırdıktan sonra Kadıköyde Kırtasiyeler sk ta iphone servisine gittım ve yeni ekran takmışlar bir kaç gündür kulanıyorum gayet memnumum
  • o değilde o görüntüden güzel duvar kağıdı olurmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

o değilde o görüntüden güzel duvar kağıdı olurmuş

+1
  • Tanıdığım olsaydın ve Ankara'da olsaydın sorunun çözülmüştü

Bu arada çok geçmiş olsun o kadar paran çöpe gitmez inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.