Şimdi Ara

iphone 5 kamerada 2 tane siyah leke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün farkettim kamerada 2 tane leke var ne yapmalıyım sizce :( garantisi var 7 aylık telefon ama yapmak için ücret filan alıyorlar mı bir bilginiz var mı?

iphone 5 kamerada 2 tane siyah leke

ayrıyetten ilginç bi şekilde video kaydına gelınce buyuk leke kayboluyor ama küçüğü aynen kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfbhalil -- 30 Ocak 2014; 20:09:39 >

• Toz lekesi onlar. Video moduna geçince kırpma yapıyordur ondan kaybolur. Benim kamerada 4 5 tane var grup halde :D
    Ancak 2.el aldığımdan takmadım pek öyle kullanıyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Toz lekesi onlar. Video moduna geçince kırpma yapıyordur ondan kaybolur. Benim kamerada 4 5 tane var grup halde :D
    Ancak 2.el aldığımdan takmadım pek öyle kullanıyorum ben

tesekkurler ilgilendigin için.nasıl girdi ki toz of of bu da mı başa gelecekti :D bi de teli evkurdan aldım şimdi bi sürü ugras dur napacagım bilmiyorum.garantiye girer mi ki bu şimdi?
  • Servise bi gönderin. Apple ile iletişime geçin onlar sizi yönlendirecektir, eğer paralel ithalat cihazı fln değilse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Servise bi gönderin. Apple ile iletişime geçin onlar sizi yönlendirecektir, eğer paralel ithalat cihazı fln değilse.

teşekkurler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.