Şimdi Ara

iPhone 5 kamerada siyah iz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihazımın kamerasında siyah bir iz var.İz toz gibi bulanık değil.Siyah ve keskin.Ayrıca telefon focuslasada focuslamasasa da aynı netlikte.Sadece ön kamerada var.Ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• *GameOver* sen bilgilisin lütfen Bi el at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iTerre -- 1 Aralık 2013; 9:13:40 >
  • Hiç mı cevap yok up

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Ön kamera focus yapmaz sen bastığında ışık dengelemesi yapar sadece izin çekimlere etki edeceğini pek sanmıyorum ama rahatsız oluyorsanız garantiye gönderin

Onun dışında bir çözüm yok mu cihaz Almanya cihazı

• Çektiğin fotoğraflarda martıya benzer izler oluşuyorsa malesef mercekte çatlama olmuştur. Değişmesi gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: duda

Çektiğin fotoğraflarda martıya benzer izler oluşuyorsa malesef mercekte çatlama olmuştur. Değişmesi gerekir.

Evet de minicik ve netlense de netlenmese de ayni netlikte

• Bu arada iz ışığa gelince kayboluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: brise

Bu arada iz ışığa gelince kayboluyor.

Düz beyaz bir zeminin fotoğrafını çektiğinizde iz gözüküyor mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brise

Bu arada iz ışığa gelince kayboluyor.

Düz beyaz bir zeminin fotoğrafını çektiğinizde iz gözüküyor mu?

Evet

• Anladım. Mercekte çatlama oluşmuş. Sanıyorum ki cihazınız uluslararası garanti kapsamında. Yani ocak ayına kadar bekler, telefonunuzu apple store'a götürürseniz telefonunuzu yaptıracağınızı düşünüyorum. Aksi takdirde ₺200-250 gibi bir fiyat veren telefoncularda yapıyorlar. Aynı sorun kardeşimin başına geldi. Arka kamerada oluştu. Bizde apple store'un açılmasını bekliyoruz. Yani telefoncuya vermedik cihazı. Bende size bu yolu öneririm.

• quote:

Anladım. Mercekte çatlama oluşmuş. Sanıyorum ki cihazınız uluslararası garanti kapsamında. Yani ocak ayına kadar bekler, telefonunuzu apple store'a götürürseniz telefonunuzu yaptıracağınızı düşünüyorum. Aksi takdirde ₺200-250 gibi bir fiyat veren telefoncularda yapıyorlar. Aynı sorun kardeşimin başına geldi. Arka kamerada oluştu. Bizde apple store'un açılmasını bekliyoruz. Yani telefoncuya vermedik cihazı. Bende size bu yolu öneririm.

Sağolun.Apple garantiye verebilir miyim?

• Telefonu ne zaman almıştınız acaba? Sene ve ay olarak.

• quote:

Telefonu ne zaman almıştınız acaba? Sene ve ay olarak.

2013 Haziran

• 1 yılı doldurmadığı için geçer. Yalnız forum üyelerinden bazıları garanti şartlarının katılaştırıldığından bahsediyor. Yani cihaz değişimi yerine cihazınız tamir görebilir. Yinede yetkili servisin tamiri ile bir telefoncunun tamiri aynı olamaz. Bu yüzden 1 ay sabır gösterin, çok fotoğraf çekmiyorsanız Apple'ın ana servisine götürürsünüz, en garanti yoldan cihazınızı yaptırırsınız.

• quote:

1 yılı doldurmadığı için geçer. Yalnız forum üyelerinden bazıları garanti şartlarının katılaştırıldığından bahsediyor. Yani cihaz değişimi yerine cihazınız tamir görebilir. Yinede yetkili servisin tamiri ile bir telefoncunun tamiri aynı olamaz. Bu yüzden 1 ay sabır gösterin, çok fotoğraf çekmiyorsanız Apple'ın ana servisine götürürsünüz, en garanti yoldan cihazınızı yaptırırsınız.

Sağolun.Çok teşekkürler çok mutlu oldum.Zaten babam ile takasladık şu an 16gb iPhone 5 ile yazıyorum.32 lik babamda ve tamir olacak gün gelene kadar o onda bu bende.

• Ben teşekkür ederim. Bu arada forumda Apple Store ile ilgili haberleri takip ederseniz o zamana kadar daha iyi bilinçlenmiş olursunuz

• Hocam benim iphone 5 in kamerası toz doldu.Cihazım Genpa garantili fakat sırf telefonsuz kalmamak için garantiye yollamıyorum.
    Fotoğrafları da etkilemiyor.Şimdilik ne yapacağımı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

Hocam benim iphone 5 in kamerası toz doldu.Cihazım Genpa garantili fakat sırf telefonsuz kalmamak için garantiye yollamıyorum.
    Fotoğrafları da etkilemiyor.Şimdilik ne yapacağımı bilmiyorum.

Onun işi basit sadece temizlenecek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.