Şimdi Ara

iPhone 5 Kart okuyucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazı sitelerde kart okuyucusu görüyorum 8pin iphone 5 uyumlu yazıyor hiç bilgisi olan varmı acaba?

iPhone 5 Kart okuyucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasteR -- 28 Ağustos 2013; 12:25:49 >

• hocam ipad için olabilir mi? öyle birşeyler duydum ama emin değilim
  • 8 pinse yeni nesil cihazlar içindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 8 pin ipade oluyor zaten ama bazı sitelerde iphone 5 içinde olduğu yazıyor. Benim bildiğim iphone 5 in bu özelliği yok ama şimdiye kadar kullanmadım hiç onun için kararsızım iphone ile kullanılıp kullanılmadığı konusunda.
  • iPhone de görev yöneticisi yok.Sorması ayıptır bu karti taktik mi ahanda kart mi dicek acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fahrenayk

iPhone de görev yöneticisi yok.Sorması ayıptır bu karti taktik mi ahanda kart mi dicek acaba ?

Hiç tepki vermiyor. Safariden ftp server a girer gibi linkle erişim sağlıyor muşuz.

• Böyle bor şeyi apple kabul etmez baksana daha bi fotoğrafı itunesden atabiliyoruz.Sistem dışardan erişime açık hale geleceği için bence böyle bir şeye izin verilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fahrenayk

iPhone de görev yöneticisi yok.Sorması ayıptır bu karti taktik mi ahanda kart mi dicek acaba ?

Ahanda kart demeyecek ama jailbreaksız iphonelarda fotoğraflar videolar gözükecek. jailbreaklı iphonelardada dosya yöneticisi ifile gibi uygulamalar var onunla karta erişim sağlanabilir.
  • Demek istediğim o degil iPhonelerde bu özelliğin tek nedeni Applenin sistemi dışardan erişime kapatmak istemesi ama jailbreaklarda ise yarayabilir dediğin gibi

• Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 29 Ağustos 2013; 12:19:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.