Şimdi Ara

Iphone 5 mi geliyor :) 19 Mayıs Apple Süprizi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
11.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gençlik ve spor bayramını kutlayacaklar abd de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

iPhone 5 değil fakat yeni özellikleriyle iPhone 4S geliyor. Sıkı tutunun.

iphone 4s=iphone 5 zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnador

gençlik ve spor bayramını kutlayacaklar abd de.

• iphone 5 çıkmaz bence daha yeni alışıyorlar iphone 4e .4s, 4g veya 5 herneyse çıkarsa hangi özelliklik koyabilirki. retina ekranı değiştirmez, kasa belki çok az incelir, 32 ve 64gb özellikleri olabilir, ios 5 sistem olabilir, a5 işlemci ve 512mb ram olur. başka bi özelliklik geleceğini hiç sanmıyorum
  • Önceden herkesin abisi amcasi dayisi appleda calisiyodu yok mu sizan bi haber akrabalardan :D
  • ya star...
  • quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Önceden herkesin abisi amcasi dayisi appleda calisiyodu yok mu sizan bi haber akrabalardan :D

aynen aynen bi ara forumda o arkadaşlardan vardı baya ama şimdi sesleri solukları çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Önceden herkesin abisi amcasi dayisi appleda calisiyodu yok mu sizan bi haber akrabalardan :D

aynen aynen bi ara forumda o arkadaşlardan vardı baya ama şimdi sesleri solukları çıkmıyor

istifa etmiştir kesin.

humanipad den sonra.

(bknz: southpark s15 e.01)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arrrrddddaaaa

quote:

Orijinalden alıntı: toncu79

Bence geliyor iphone 5

Gündüz rüyaları moda oldu :D Elbet gelecek ama şu an olacağını hiç zannetmiyorum çünkü insanlar yeni yeni ıphone 4'e alışmaya başladı. Uygulamalarına; her şeyine. ve tabiki fiyatına...
    Eğer Iphone 5 çıkacak olsa elbette Iphone 4 fiyatları düşer ve bu özellikle yeni alanlar için hiç iyi olmaz; apple çok müşteri kaybeder:D

Alıştı ne demek yahu ? Apple iyi kötü her yıl iphone çıkartıyor.Türkiye'ye geç geldi diye ya da siz geç aldınız diye milletin alışma döneminde falan olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsuz. Üzerinden neredeyse 1 yıl geçti. Apple hiç bir zamanda müşteri kaybetmedi,kaybetmez. iphone 5 çıksa millet yine kapış kapış alır. Gelmesi süpriz olmaz hatta gelirse süper olur

• Millet ne kadar korkuyor iphone5 çıkacak diye , korkmanin ecele faydası olmadığı gibi yeni iphone un çıkmamasınada bir katkısı olmaz , o nedenle üzülmeden bekleyin yeni iphone u işte , ne korkuyorsunuz ?
  • iphone 5 oldugunu sanmıyorum bende Umarımda olmaz yani daha 4e yeni alıştık
  • Sonuç ne olursa olsun APPLE reklam yapmayı organize olup merak uyandırmayı biliyor kardesim.
  • tabiki haklısın. siyah perdeler felan insanlar gece uyku uyumuyordur ne olduğunu görmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY
    Sonuç ne olursa olsun APPLE reklam yapmayı organize olup merak uyandırmayı biliyor kardesim.

Bu da onu 1 numara yapiyo zaten
  • Adamlar aldığı marka değerini hakediyor. ismin sonu ne olursa olsun başı iphone olsunda tlfn piyasasına rekabet gelsin :) fiyatlar düşsün galaxy s2 yi alalım garee
  • Büyük ihtimalle iOS 5.0 tanıtılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Büyük ihtimalle iOS 5.0 tanıtılır.

ios 5 iphone 5 ile birlikte tanıtılır bence ve sanmıyorum çünkü daha 4 gün önce yeni sürüm yayınladı hemen çıkarmazlar
  • ayrıca ilk başta android alacaktım fakat ios a yöneldim çünkü jb var. android jb çıksın iosla işim yok çünkü çok pahalıya satıyor iphoneu. galaxy s alırım keyfime bakarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoman245 -- 17 Mayıs 2011; 23:07:01 >
  • belki de lcd-led tv sektörüne el atacaklar, akıllı tv çıkarabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray
    Büyük ihtimalle iOS 5.0 tanıtılır.

Banada öyle geliyor hocam,bu sene sürümleri fırından ekmek çıkartır gibi çıkarttılar.:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.