Şimdi Ara

Iphone 5 mi geliyor :) 19 Mayıs Apple Süprizi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
11.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.0 ile şuanki 4.3.3 arasına neredeyse hiçbir özellik farkı koymadılar 5 e ne koyabilirler ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245
    4.0 ile şuanki 4.3.3 arasına neredeyse hiçbir özellik farkı koymadılar 5 e ne koyabilirler ki?

Nasıl koymadılar hocam yapma Allah aşkına en önemli 2 yeniliği yazayım sana

1-)şarj süresi ciddi manada arttırıldı
    2-)personal hotspot özelliği geldi

Bunlar öle önemsiz sayılıcak şeyler değil bence

Ben iOS 5 te arama kaydını tek tek silme özelliği ve mesaj iletim raporu bekliyorum( jb li cihazlarda var biliyorum ama önemli olan cihazın kendi orjinal yazılımında olması)
  • siyah perde çekmişler camlara.
     Iphone 5 mi geliyor :) 19 Mayıs Apple Süprizi

4gli iphone4 gecek diyolar.kimisi macbook air diyo bakalım ne çıkacak.
    belkide iphone 5 çıkar tanıtımıda haziranda yapılır.
  • Bence TV cikabilir iphone inceliginde retina ekran felan olabilir.Yeni cikan bi akilli televizyon akimi var.Apple en iyisini cikarir belki yine.Adı da iTube olabilir.Neyse bekliyelim gorelim ama bence iphone asla cikmaz gibime geliyor.
  • Oyun konsolu olabilir mi ?
  • yahu bu isimlendirme olayini karistiranlar var.

haberlerde forumlarda iphone 5 diye gecen sey 5. nesil iphone iste. ister 4s olur ister iphone nova.

insanlar turkiyede apple iphone ile tanidigi icin boyle birsey oluyor sanirim. biz yillarca ipodlardan maclerden bahsederken 3g 4g 5g 6g diyorduk. bunlar da jenerasyonlari iste. iphone 5 gelmez 4s gelir nasil bir sacmaliktir. zaten ortada iki modelde bir s takisi alir diye birsey de yok.

bir arkadas da insanlar iphone 4e yeni alisti falan dems. dunyadaki herkesi turkiyede yasiyor saniyor sanirim.

bu yil haziranda olmasa bile mutlaka yeni nesil bir iphone gelecek sunu anlasaniz artik iyi olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Büyük ihtimalle iOS 5.0 tanıtılır.

ios 5 iphone 5 ile birlikte tanıtılır bence ve sanmıyorum çünkü daha 4 gün önce yeni sürüm yayınladı hemen çıkarmazlar

Bu tarz major sürümler tanıtılır tanıtılmaz son kullanıcıya sunulmuyor zaten. Olur da iOS 5 tanıtılırsa, beta 1 sürümü sadece yazılım geliştiricilere sunulur.
  • beyler kafanızı yormayın tekstil sektörüne giriyorr.. ijean 4 gelioo
  • quote:

Orijinalden alıntı: atombak
    Oyun konsolu olabilir mi ?

Apple'in oyun konsolu piyasasina giris yapacagi soylentileri uzun zamandir var. Olabilir yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atombak

Oyun konsolu olabilir mi ?

Benden önce sen yazmışssın...Benim de tahminim bu yönde...Tüm Apple donanımlarıyla uyumlu bir oyun konsolu geleceğini düşünüyorum...Zaten bu piyasaya girecek ve girmek için de hevesli tek firma şu anda Apple...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VESRAP -- 17 Mayıs 2011; 23:30:48 >
  • Oyun konsolu gelecekte hangi oyunlar için gelecek siz hangi oyunun altında apple logosu gördünüz ? oyunlar pc playstation xbox için üretilir. apple konsolu çıkaracak bekliyecekmi ?
  • Oyun konsolu bolumunde paylasilan bir haber:

Apple, Game Worldwide Developer Conference'ında yani (Dünya Çapındaki Oyun Geliştiriciler Konferansında) yerini ayitmis bile arkadaslar.
    iPhone, iPad ve iPod modelleriyle tüm bilişim dünyasının yakından takip ettiği Apple, yeni bir hamle peşinde. Techland'in haberine göre Apple, Game Developers Conference (Oyun Geliştiricileri Konferansı) ve Worldwide Developer Conference'ında(Dünya Çapındaki Geliştiriciler Konferansı) yerini ayırttı ve büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

4.0 ile şuanki 4.3.3 arasına neredeyse hiçbir özellik farkı koymadılar 5 e ne koyabilirler ki?

Ben iOS 5 te arama kaydını tek tek silme özelliği ve mesaj iletim raporu bekliyorum( jb li cihazlarda var biliyorum ama önemli olan cihazın kendi orjinal yazılımında olması)

Aynı Bluetooth dosya transferi olmadıgı gibi, tema olmaması gibi özellikler eklenmiyor tek tek silme mesaj raporu gibi özellikler eklenmez hiçbir zaman

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Aynı Bluetooth dosya transferi olmadıgı gibi, tema olmaması gibi özellikler eklenmiyor tek tek silme mesaj raporu gibi özellikler eklenmez hiçbir zaman

Neye dayanarak bu kadar kesin konuşuyorsunuz hocam? Hiçbir zaman diyorsunuz ancak daha iOS 5 konuşuluyor bunun bir sene sonra iOS6 sı var 2 sene sonra iOS 7 si var koyabilirler bence

• Apple bu kadar çok özelliğin yanında ona bakmıyor bile. Ben ilk basta Bluetooth olmadıgı için almiyacaktim hatta. Eğer o basit ama gerekli özellikler olsa iPhone eşi benzeri olmayan bir telefon haline gelir ve bu diğer markalar tarafından baskıya yol acar
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

siyah perde çekmişler camlara.
     Iphone 5 mi geliyor :) 19 Mayıs Apple Süprizi

perdenin arkasında ustalar çiğköfte yoğuruyordur.büyük ihtimal etsiz çiğköfte işine girecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyerdem -- 17 Mayıs 2011; 23:57:06 >
  • Heyecanla bekliyoruz.
  • NFC Odeme Sistemi
    iPod Classic (iPod'un 10. yili mi ne)
    Apple Store'larin 10. yili
    Apple ilk defa eski bir store'unun karsisina store aciyor. Eski Store da ilk Apple Retail'di.

iPhone 5. Nesil'in parcalari bile daha yeni cikiyor ve hic bir uretim haberi alinmadi. Aksine Yazin iPod event'de ciakcak dedikodluari ve 22 Kasim US ve UK'de satisa sunulacak dedikodulari bile geldi.

Kesinlikle iPhone 5 degil. iPhone 5 anca WWDC'de tanitilir. (En erken)

Store'daki calismalar
    Gecelere kadar nobet, baya calisan
    Cuma-Cumartesi yogun miktarda urun stok girisinin yapilacagi
    Calisanlarin Gigabyte larca dosya indirdigi ve ozel sifrelenmis dosyalar oldugu ve dosyanin o tarihe kadar acilmayacagi gercegi
    Meeting ler Aksam olurken bu sefer event in sabahi
    Event'den once bir meeting daha.
  • Steve evleniyor olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realcem

Steve evleniyor olmasın ?

Evli hatta cocuklari var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.