Şimdi Ara

Iphone 5 mi geliyor :) 19 Mayıs Apple Süprizi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
11.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Iphone 5 mi geliyor :) 19 Mayıs Apple Süprizi

Iphone 5 mi geliyor :) 19 Mayıs Apple Süprizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 18 Mayıs 2011; 0:34:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: realcem
    Steve evleniyor olmasın ?

Nişan şekeri parasına çalışıyor adam bir dolar.

Evlenmek işini paralel dünyada halletmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

quote:

Orijinalden alıntı: realcem

Steve evleniyor olmasın ?

Evli hatta cocuklari var

Ozaman ikinciyi aliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

4.0 ile şuanki 4.3.3 arasına neredeyse hiçbir özellik farkı koymadılar 5 e ne koyabilirler ki?

bu sorunun cevabini bildikleri icin onlar orada biz buradayiz
  • Ben onu bunu bilmem arkadas... Artık işletim sistemi satın almayı istiyorum, bu donem gelsin... Bilgisayarlardaki gibi olsun... O zaman htc cihaz + iOS kullanırım :)) parasıyla değil mı niye olmasın :))
  • bence ios5 ile birlikte iphone4 64gb eş zamanlı olarak tanıtılacaktır. Ilk ios5 yüklü cihaz da iphone4 64gb olacaktır.ayrıca iphone fiyatlarında bir oynama yapılarak iphone4 16gb fiyatına 32gb, 32gb fiyatına 64gb satılacaktır.mevcut iphone4 16gb versiyonu da ucuzlatılacaktır.
  • NFC diye wlanla ödeme sistemine geciliyor olabilir ancak bu sistem icin mevcut iphoneler gerekli donanima sahip degiller ve normalde haziranda yapilan yeni iphone tanitma etkinligini 10. yil anisina bir kerelik bozarak iki hafta önce yeni iphoneu tanitabilirler. Dükkanlarin camlarina siyah perde cekilmesinde hersey olabilir yeni urunun reklamini cama yapistiriylorlar yada icerdede bazi degisiklikler yapiyorlar urune uygun olarak yani ortada bir donanim oldugu kesin ama ne ? yada asagidaki resimdeki gibi androidlisini cikariyorlar ilginc bu resimleri gezinirken buldum adi H2000 fiyati 300 tl gibi android 2.2 yuklu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 18 Mayıs 2011; 2:01:34 >

• iPhone oldugunu zannetmiyorum, yazilimda degil (siyah perde ne alaka), urun gamina yeni bir ilave, belki oyun konsolu veya baskabirsey...

ama bu sey her ne ise milletin agzini sulandiracak birsey olacak bu kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 18 Mayıs 2011; 2:57:04 >
  • Ben oyun konsolu tarzında bir şey bekliyorum. iPhone ile ilgili bir şey olacağını sanmıyorum.
  • Aşırıcı derecede merak içindeyim,ne çıkıcak diye
  • NFC ödeme sistemi ne oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mario Puzo

NFC ödeme sistemi ne oluyor ?

kisaca soyle ozetleriz, cep telefonu ile odeme yapmak. cokmu ozet oldu
  • bence kesinlikle iPhone 5 veya 4S yani yeni iPhone değil.
    yeni iPod olabilir yada dediğiniz igibi oyun konsolu falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arrrrddddaaaa

quote:

Orijinalden alıntı: toncu79

Bence geliyor iphone 5

Gündüz rüyaları moda oldu :D Elbet gelecek ama şu an olacağını hiç zannetmiyorum çünkü insanlar yeni yeni ıphone 4'e alışmaya başladı. Uygulamalarına; her şeyine. ve tabiki fiyatına...
    Eğer Iphone 5 çıkacak olsa elbette Iphone 4 fiyatları düşer ve bu özellikle yeni alanlar için hiç iyi olmaz; apple çok müşteri kaybeder:D

iyi de her sene haziranda benzer seyler oluyor, bu sene eylulde olacagi soylense de bu konuda hicbir resmi aciklama yok. ayrica daha onceleki yillarda da haziran konusunda aciklamalar olmadi . alismayi birak coktan yuzu eskidi telefonun . app store icin donanimsal brisey olacagini zannetmiyorum, yine anlasilar bir gurupla, sarkilarini bir sure bedava dagitirlar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 18 Mayıs 2011; 8:54:01 >

• Arkadslar iPhone degil ama yeni bir cihaz gelecegini sanıyorum.

İstahla bekliyorum :)
  • mac os x lion olan bi tablet gelse....
  • Iphone 5 veya 4s (ismi ne olacaksa). Bu yaz gelmeyecek. Otoritelere vr duyumlara gore bu sene yenimiphone un lansmani eylul veya ekimde yapilacak.
  • Beatles gibi patlamasin bu da
  • yeni bir ürün olacağı kesin yani olan bir ürünün yenisi değil tamamiyle yeni bir ürün. oyun konsolu olabilir veya apple tv ile alakalı birşey olabilir ama herkesin ağzı açık kalacak bence yine.
  • merak içinde beklemedeyim :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.