Şimdi Ara

İphone 5 mi i9300 s3 mi ve Fiyatı uygunmu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karar veremiyorum. Her daim modeller yeniliyor özellikler farklılaşıyor, tasarımlar değişiyor. 1 defa sağlam bişi alacağım tam olsun dedim:) Tercihlerinizi bekliyroum
    Fiyat olarak ta 2 fiyat var uygun olarak buldum ama?? 2 cihazda da Distribütör garantili Fiyatları normal mi??
    http://www.kapiteslim.com/urun/iphone-5-fiyati.aspx iphone 5 2094,00 Tl
    http://www.kapiteslim.com/urun/samsung-i9300-galaxy-s3-fiyati.aspx 1484,00 TL

Aralarında da fiyat farkı var. Kullanımı özellikleri bakımından, hangi cihaz daha uzun kullanırım.

• Genelde kısıtlı parası olanlar karar vermekte zorlanır , para problemi olmayanlar ise en iyisini alır yani iphone 5 i
  • Merhabalar,

En çok karşılaştığımız sorulardan bir tanesi. Öncelikle iki cihazda gayet performanslı ve üst düzey cihazlar. Sizin deyiminizle sağlam cihazlar. Fakat hepsinden önce sizin cihazdan beklentiniz nedir? İletişim dışında önemli öncelikleriniz nelerdir? Bu ve bunun gibi soruların yanıtlarını vermeniz gerekir ki hangi cihazın sizin için uygun olduğunu ortaya çıkaralım. Ayrıca fiyatlar normal piyasa fiyatları. Hangi distribütörün garantisi altında, yetkili servisi bulunduğunuz ilde var mı? Bunları da mutlaka öğrenmenizi tavsiye ederim.

Saygılarımla.
  • Para öle kolay kazanılmıyor az uz değil kardeşim :)

Teşekkür ediyorum servis olarak s3 samsung ve telpa servisleri bakıyor. iphone ise genpa servis ağı konusunda da sıkıntı. Yok. Telefonda video kamera çok iyi olacak oyun konusunda sıkıntılı olmayacak şarj konusuunda ulu orta yerde bırakmayacak, yavaş da olmaması gerek. Elimizden düşer düşmez al servise ğötürde olmasın çok şeymi istedim :)
  • ıphone 5 daha iyi alacaksanız önerecegim cihaz o size fiyatıda iyi sanırım piyasaya göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_Tüğlü

Para öle kolay kazanılmıyor az uz değil kardeşim :)

Teşekkür ediyorum servis olarak s3 samsung ve telpa servisleri bakıyor. iphone ise genpa servis ağı konusunda da sıkıntı. Yok. Telefonda video kamera çok iyi olacak oyun konusunda sıkıntılı olmayacak şarj konusuunda ulu orta yerde bırakmayacak, yavaş da olmaması gerek. Elimizden düşer düşmez al servise ğötürde olmasın çok şeymi istedim :)

Şahsen kamera kaliteleri ikisinin de gayet başarılı buluyorum. Oyun kalitesi bakımından iOS Android'den daha önde diyebilirim. Şarj konusuna gelince, 3G sürekli açık, sık sık oyun oynarsanız ve ortalama konuşma süresiyle hergün iki cihazı da şarj etmeniz gerekecek. Yalnız iPhone 5, 4S modeline göre şarj konusunda gayet performans arttırmış. S3 ekranı hariç malzeme kalitesini çok fazla beğendiğimi söyleyemem. Arka kapağını çıkarıp bakarsanız tabiri caizse kağıt gibi bir kapak göreceksiniz. Bu durumda düştüğü taktirde darbe emici silikon kılıf, kapak kullanırsanız bu konuda katkısı olacaktır. Tabi ki koruma için kılıf, kapak tavsiyesi iPhone 5 içinde geçerli.

Hangi cihazı alırsanız alın ikisi de performans olarak tatmin edici düzeyde. S3 ün ekranının büyük olması oyun oynarken, video izlerken veya internette dolaşırken size avantaj sağlayacaktır. Son kararınızı iki cihazı da canlı olarak inceledikten sonra vermenizi tavsiye ederim.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: kilifmerkezi

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_Tüğlü

Para öle kolay kazanılmıyor az uz değil kardeşim :)

Şahsen kamera kaliteleri ikisinin de gayet başarılı buluyorum. Oyun kalitesi bakımından iOS Android'den daha önde diyebilirim. Şarj konusuna gelince, 3G sürekli açık, sık sık oyun oynarsanız ve ortalama konuşma süresiyle hergün iki cihazı da şarj etmeniz gerekecek. Yalnız iPhone 5, 4S modeline göre şarj konusunda gayet performans arttırmış. S3 ekranı hariç malzeme kalitesini çok fazla beğendiğimi söyleyemem. Arka kapağını çıkarıp bakarsanız tabiri caizse kağıt gibi bir kapak göreceksiniz. Bu durumda düştüğü taktirde darbe emici silikon kılıf, kapak kullanırsanız bu konuda katkısı olacaktır. Tabi ki koruma için kılıf, kapak tavsiyesi iPhone 5 içinde geçerli.

Hangi cihazı alırsanız alın ikisi de performans olarak tatmin edici düzeyde. S3 ün ekranının büyük olması oyun oynarken, video izlerken veya internette dolaşırken size avantaj sağlayacaktır. Son kararınızı iki cihazı da canlı olarak inceledikten sonra vermenizi tavsiye ederim.

Saygılarımla.

kılıf merkezi çok aydınlatıcı oldu gercek ten tesekkür ediyorum cevabnz için. 2 cihazda gercekten kendi kategorisinde lider olarak önsırada artık. s3 her ne kadar da söylediğiniz ğibi dış malzemeden kaçınılmışsa iphone tercihimdir. kasası ve ömrü daha uzun kullanım süresi sağlıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.