Şimdi Ara

iphone 5 mi? (iphone 4+ipad mini) mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.yeni bir cihaz almayı düşünüyorum.Bütçem 2000 tl. Apple ürünü almayı düşünüyorum fakat iphone 5 mi alayım yoksa bu parayı daha farklı mı değerlendirmeliyim kararsız kaldım.Yani aldığım ürünü hem internette gezinmek için hemde müzik dinleyip oyun oynamak için kullanmak istiyorum.Iphone 5'in şarjı buna ne kadar izin verir bilemiyorum ayrıca telefonu daha çok sosyal paylasım siteleri için kullandığım düşünülürse iphone 4 sadece bunun için işimi görür mü? ipad şarj bakımından çok daha üstün bu yüzden oyun için daha mantıklı geliyor.Yani telefonu internet için (facebook,twtter,foursquare vs.) kullanıp ipadi oyun ve müzik için kullanırım diyorum. Ayrıca ipad mini+iphone 4 yaklaşık 1700 tl ye mal olurken iphone 5 2000 tl civarı. Sizin görüşleriniz nelerdir?

• İphone 4 + ipad mini al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 tl civarına mal olur,amacınız oyun ise bu kombini yapmak doğru bir seçim olur,Mini yerine İpad 4'te alabilirsiniz.

Ama sıfır 4S'i 1400 civarına bulup üzerinede 600 tlye Miniyi eklerseniz daha güzel bir kombin olur.

• tablete ihtiyacınız var ise iphone 4 + ipad mini fakat Sacramental'in dediği gibi iphone 4s + ipad mini alabilirseniz oldukça iyi olur.
  • Eger biraz daha uzun bir kullanim omru istiyorsanız iphone 5 alın. Ama dediğiniz gibi şarj konusu sıkıntı. İphone'un ekranı biraz sıkıntı. Oyun oynamak ipadde biraz daha tatmin edici. Fakat en iyi performansı'da iphone 5'den alırsınız. Şarj meselenize kafayı takmazsanız i5 alabilirsiniz derim.

Not: ipad mini kullanicisiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5F8B7C04 -- 5 Temmuz 2013; 12:25:10 >
  • Evet daha iyi bir kombinasyon aslında ama 1400 TL civarı 4s nereden bulabilirim Türkiye garantili olarak? Benim için ne kadar az maliyetli olursa o kadar iyi.
  • Mini de iPhone 4 de eskiyecek bir sene içinde, o yüzden iPad 4 veya iPhone 5 öneriyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ipad 4 e pek sıcak bakmıyorum açıkçası.işlemci ve ekran çözünürlüğü olarak tatmin edici fakat bana ara ürünmüş daha çabuk eskiyecekmiş gibi geliyo.ipad mininin dizaynını çok sevdim ve fiyatı daha uygun.Ayrıca oyun performansınıda test etme fırsatım oldu.2 yıldır ipod touch 4. nesil kullanıyorum.Hala oyunları akıcı bir şekilde oynayabiliyorum o yüzden performans olarak çok etkilemez gibi geliyor.Bi taraftan çıkması beklenen yeni ürünleri mi beklemeliyim diye düşünüyorum(ipad 5,ipad mini 2) ama onlarında Türkiye şartlarında uygun fiyatlı olacağını düşünmüyorum.
  • makina_kafa M kullanıcısına yanıt
    Bence acele karar verme bekle derim bu sene sonu en ideal kararı verirsin alırsın.
  • teşekkürler yorumlar için.
  • 5 in sarji azimsanacak derecese degil gun boyu goturur kanaatindeyim iki aletle dolasmaktansa tek alette harkulade isteklerini karsilar he buyuk ekran olsun oyunlari koca koca oyniyim diosan ya da ne biliyim ben yeri geldiginde office duzenlemesi yapacagim autocad kullanacagim dersen ipad arti 4 iyi bi secim olur bence

• İpad mini alma bence (retina yok) ipad 3 al ama onlarda satista mi bilmiyorum ama ipad mini yerine 10.1" tablet al

• ipad mini kullanıcısıyım sana biraz yardımcı olayım
    retina yok alma , bekle mini2 çıksın o retinalı olur onu al falan diyorlar
    ama retinasız olması çamur gibi göstereceği anlamına gelmiyor, bence gayet iyi gösteriyor
    telefon olarak i4 alırsanız uzun ürede işinizi görmez
    iyi bir telefon hem de tablet görevinde kullanlabilir
    4s+ipad mini ye bütçeiz yetrse en iyisi bu
    olmazsa i5 alın
  • İkisi de düşük donanımlı cihazlar. iphone 5 almalısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.