Şimdi Ara

İphone 5 sarj atlamasi vs yardim edebilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İp5 kullaniyorum telefonumla ilgili şöyle bir sıkıntım var normal wifi acik 3g kapali kullanimda batarya performansi normal gibi cok abartili kullanmazsam 1 gun rahat cikiyor ama ne zaman 3g yi acip kullanmaya baslasam batarya yuzdesi su gibi akiyor safaride gezmede vs nerdeyse 1-2 dk da %1 gidiyor 3g ustunden facetime yaptigimda ise bu sure 30sn ye iniyor nerdeyse birde ani sarj atlamalari oluyor arada ornegin %50 den 3g de gezerken %40 a dusuyor aniden bazen de (3g veya wifi farketmiyor bu durumda)sarja taktigimda sarji misal % 15 ken takar takmaz %20 den veya baska bi degerden sarj etmeye basliyor. Acaba batarya degistirmem mi gerekir yoksa telefonda baska bir sıkıntı olabilir mi bu tarz sorun yasayanlar varsa yardim edebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanyukseldi -- 7 Ocak 2014; 2:17:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanyukseldi

Merhaba arkadaslar,
    İp5 kullaniyorum telefonumla ilgili şöyle bir sıkıntım var normal wifi acik 3g kapali kullanimda batarya performansi normal gibi cok abartili kullanmazsam 1 gun rahat cikiyor ama ne zaman 3g yi acip kullanmaya baslasam batarya yuzdesi su gibi akiyor safaride gezmede vs nerdeyse 1dk da %1 gidiyor 3g ustunden facetime yaptigimda ise bu sure 30 sn ye iniyor nerdeyse birde ani sarj atlamalari oluyor arada ornegin %50 den 3g de gezerken %40 a dusuyor aniden bazen de (3g veya wifi farketmiyor bu durumda)sarja taktigimda sarji misal % 15 ken takar takmaz %20 den veya baska bi degerden sarj etmeye basliyor. Acaba batarya degistirmem mi gerekir yoksa telefonda baska bir sıkıntı olabilir mi bu tarz sorun yasayanlar varsa yardim edebilir mi?

bataryayı calibre et. bir de temiz restore yap. sorunun hallolabilir. hallolmazsa batarya değişimi malesef.

• Bataryayi sonuna kadar bitirip battery doctor ile sarj ediyorum araliklarla fakat bir etkisi olmadi restore yapmadim ama usendigimden biraz. Bu arada tlfonu 2. El almistim satan arkadas orjinal olmayan adaptor ve kablolarlada sarj etmis baya sanirim olede bir durum var etkisi olur mu bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanyukseldi -- 7 Ocak 2014; 2:22:19 >
  • 3g ile kullandıgım zaman aynen benim telefonda bu şekilde.%100 şarj yapıyorum çekiyorum 2 dk sonra hemen düşüyor
    Ama 3g kullandıgım için kaynaklanıyor bende wifi kullandıgımda telefon çok rahat 3 katı daha fazla şarj verimi alıyorum.

Benim sorun ettiğim olay kullanırken şarj düşmesi değil.Kullanmadığım zaman düşüyor,wifi de açık bıraksam,edge ya da 3g açık bıraksam,ya da herşeyi kapatsam bile gece yatarken ki şarj yüzdemi bulamıyorum telefonda.%100 varken yeri geliyor %85 e düşmüş olabiliyor.her yolu denedim,uçak modu bile açık bıraktım bu sefer de %95 e düşmüş.

Ben kullanmıyorken ne yapıyor bu telefon kendi kendine çok merak ediyorum

Sizde de oluyor mu böyle birşey ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simitci01 -- 7 Ocak 2014; 3:18:13 >

• Yok o sorun bende olmuyor sabah kalktigimda 3g kapali oluyor genelde wifi de 100 de duruyor hep genelde

• Restore şart

• Bataryaniz olu kesinlikle degisirse duzelir. Benimde durum ayniydi cinden aldim degistirdim mis gibi oldu

• Restore yaptim suan sifirdan ama pek bisey degisti gibi gelmedi 3g de kullaniyorum yine yuzde dk da 1 dusuyor nerdeyse cikma 2 haftalik bir batarya aldim zaman buldugumda onu takicam artik pek bir secenek kalmiyor baska

• bataryayı değiştirdim şuanda ne ani şarj düşmeleri erken kapanmalar şarj atlaması 3g de dk da yüzde düşmesi vs hicbirşey kalmadı gayet düzgün çalışıyor makine buna benzer sorunları yaşayan arkadaşlar varsa pil değişimini çözüm olarak düşünebilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.