Şimdi Ara

iphone 5 su girdi COK ACIL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sabah telefonuma su girdi girdinde acıktı. Ekran gidip durdu bende salak gibi açıp kapattım ekran simsiyah suan ama telefon açık tıtresim falan simdi kurutup pirince koydum olmazsa tamire vericem tek istegim içindeki resim ve videolarin gitmemesi sizce en azindan onlar kurtarilabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yedeği varsa gitmez

• Pirinçe atayım falan deyip telefonu mahvetme. Hemen profosyonel bir telefoncuya götür ki telefonunun bataryasını çıkarsın ve iç aksanını temizlesin. İstanbul'da isen forumda kenbu nickli arkadaşa danış, kendisi bu işlerden çok iyi anlar. Ona götürürsün telefonu.

• Izmirdeyim 3 yillik garanti yaptırımış telefon yeni ama neleri kapsıyor bilmiyorum. Tamircide acılsa garanti gecmiyor diyorlar ondan gidemedim telefonda yedekleme yok

• Benim bi saksı arkadaşım yertemizleyicili ve çamaşursulu paspas suyuna iphone 5 i düşürdü....
    ilk önce açıkta fazla suyu akıtıldı sonra soğuk saç kurutma makinası ile içine deliklerinden üflendi ve 4 gün pirinçte bekletildi...sonrasında açtık ve 4-5 aydır sorunsuz çalışıyor...
    mühim olan su girdikten sonra cihazın hiç açılmamasıydı ama sen açmışsın...zor süreç
  • geçmişolsun ölmüş
  • En mantıklısı profesyonel birine götürmen
  • bende iphone5 var eşim çamaşır makinasına atmış 5 saniye geçmeden çıkarmış ancak hemen fönde kurutmaya çalışmış ve tekrar şarj etmek istemiş eve geldiğimde durumu anlattı 5 gün piriç dolu kapta beklettim tekrar şarj etmek istedim açılmadı tamirciye getirdim ondada 3 gün kaldı sonunda bana imeil beyinden silinmiş şebeke çekmiyor dedi telefonu geri iade etti acil yardım ne yapmam lazım Gerçekten telefonum öldümü öldü ise bu telefonu nasıl değerlendirebilirim yaklaşık 1 sene dahi olmadı konu hakkında bilgisi var sa lütfen yazsın
  • nbaholu kullanıcısına yanıt
    bir servise götür,parça niyetine sat
    ekranı,anakartı,bataryası vs vs telefoncunun işine yarar
    250 tl verirler tahminimce
  • nbaholu kullanıcısına yanıt
    Aynısı arkadaşıma oldu. 10 saniye geçmeden farkedip aldı makineden. Pirince koydu apple ı aradı telefoncuya götürdü ama bi çözüm yolu bulamadı. O da 200 ₺ 'ye satıp paraya kıyıp G4 aldı. Hala G4 kullanıyor. Üzgünüm ki sizin de yeni telefon almaktan başka şansınız kalmamış..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.