Şimdi Ara

iPhone 5 Teleservice Garntiye Göndereceğim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar .. Telefonu garantiye gönderecegim.. Yurtiçi kargo ile ücretsiz gönderebiliyormuşuz..Lakin nasıl gönderiyoruz.. sadece telefonu alıp gidiyorlar mı yoksa bir a4 kagıdına telefondaki sorunları mı yazıyoruz.. ona göre mi inceliyorlar..
    eger bi kagıda yazıp göndereceksek ne gibi bilgiler yazıyoruz.. kişisel bilgiler dahlmidir.
    telefonu herhangi bir kutu içine koyup mu göndereyim.. biraz yardımcı olursanız sevinirim

• Bedeviii kullanıcısına yanıt
    kardeşim bende telefonumu garantiye göndercem bu iphone lanet olsun. yurt içi kargoya telefon ve sadece kutusuyla birlikte sorun yazan bi a4 kağıtla yolluyorsun kulaklık vs yollamana gerek yok karsıdan ödemeli şekilde sonuç ne cıkar malum
  • quote:

Orijinalden alıntı: k.doqan

kardeşim bende telefonumu garantiye göndercem bu iphone lanet olsun. yurt içi kargoya telefon ve sadece kutusuyla birlikte sorun yazan bi a4 kağıtla yolluyorsun kulaklık vs yollamana gerek yok karsıdan ödemeli şekilde sonuç ne cıkar malum

O zaman bi a4 kagıdına sorunlarını talebimi yazarım kutusuna koyup kargoya veririm baskada bişey var mı ki ?
  • Bedeviii kullanıcısına yanıt
    BAŞKA BİŞE İSTEMİYORLAR TELESERVİCE KONUŞTUM BUNLARI SÖLEDİLER KULAKLIK SARJ CİHAZINDA SKINTI YOKSA YOLLAMANIZA GEREK YOK DEDİLER. PAZARTESİ GÖNDERCEM CİHAZIMI BENDE
  • quote:

BAŞKA BİŞE İSTEMİYORLAR TELESERVİCE KONUŞTUM BUNLARI SÖLEDİLER KULAKLIK SARJ CİHAZINDA SKINTI YOKSA YOLLAMANIZA GEREK YOK DEDİLER. PAZARTESİ GÖNDERCEM CİHAZIMI BENDE

mail numarasını sende al yanında dursun cihazını takip edersin falan dedilerde..
    ben büyük ihtimal degişim bekliyorum acaba ne kadar sürer.. sırf telefonsuz kalmayayım diye 2 haftadır telefonumu bekletiyrm..
    a4 kagıtına kişisel bilgilerimide yazayım demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bedeviii

quote:

O zaman bi a4 kagıdına sorunlarını talebimi yazarım kutusuna koyup kargoya veririm baskada bişey var mı ki ?

http://www.teleservice.com.tr/tr/service-routing.html aynen öyle yap. Telefonunun imei numarasını yaz bir yere öyle yolla. İmei ile takip edeceksin telefonunun durumunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkbrktgl -- 1 Şubat 2014; 14:31:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.