Şimdi Ara

iPhone 5 vs Galaxy S4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba fiyatları birbirine çok yakın Garantisiz iPhone 5 ve Galaxy S4 buldum ancak hangisi alınmalı kararsızım.

Önemli olan noktalar;
    -İnternet Performansı
    -Oyun ve Programlarda kasmadan çalışması
    -Güncelleme desteği
    -Kullanım ömrü ve sağlamlık
    -Program zenginliği

Fikir verirseniz sevinirim

• Önemli olan noktalara göre İphone 5 doğru seçim olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece internet performansında s4 öndedir diğer yönlerde iPhone 5.Ekranı buyuk olduğu ve flash olsugu icin s4 internet performansı iyidir yoksa hız olarak fark yoktur aralarında

• Ayni konuyu samsung bolumune acin sonra buradaki konuyla tokuşturun,bi sonuç alamazsınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

Ayni konuyu samsung bolumune acin sonra buradaki konuyla tokuşturun,bi sonuç alamazsınız :)

aynı konuyu oraya da açtım fikirleri almak için.
  • Bence S4 un tek artisi ekrani buyuk

• quote:

Orijinalden alıntı: Galaxy W

quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

Ayni konuyu samsung bolumune acin sonra buradaki konuyla tokuşturun,bi sonuç alamazsınız :)

aynı konuyu oraya da açtım fikirleri almak için.

İşiniz zor iki cihazda güzel bence fakat en başta ergonomik olmalı insanın eline oturmalı...bunlarıda göz önünde bulundurun bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İki cihaz da iyi ama size göre hangisi hoşunuza giderse onu alın

• Şöyle söyleyeyim: İkisi de güzel telefon. Lakin hız, stabilite, ikinci el değer, uygulama bolluğu, güncelleme desteği, oyunlardaki akıcılık gibi konularda Iphone 5, Galaxy S4'ü her türlü tokat manyağına çevirir. Kamera konusunda da Galaxy S4, Iphone 5'i tokatlar.

Burda asıl olan şey: İhtiyacın nedir? Gerçekten android işletim sistemli bir telefona ihtiyacın var mı? Yoksa günübirlik kullanıcı olarak sakın ola ki Iphone'den şaşma.

Bir de Iphone 5 bile olsa bu konularda yeterince teknik bilgin yoksa garantisiz telefondansa garantili S4 daha doğru seçim olur derim. Bir şey olmaz dememek lazım. Durup dururken garantiye o kadar ihtiyacın olabiliyor ki; sonuçta elektronik cihaz bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 4 Ağustos 2013; 14:14:07 >
  • Ben de internet icin s4 derim. Biyuk ekranda keyif bir baska oluyor.
    Diger isteklerinizin hepsini iphone5 karsilar

• Yazdıklarınıza göre tabiki de iP5 olacaktır.
  • İhtiyaçlarına göre iphone 5 daha iyi bir seçim olucaktır. S4 de ekran avantajı var diyenler olmuş ama bana göre dezavantajdır bu büyük telefon taşıması sıkıntı olur kotun cebinde kocaman bir telefon izi oturup kalkarken çıkarıp sokarken her türlü sorun bana göre.

• Büyük telefonun başına illa ki bişeyler gelir, ip5 ideal seçim olacaktır. IOS vs Android seçimini sen yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: TanrıMisafiri

Büyük telefonun başına illa ki bişeyler gelir, ip5 ideal seçim olacaktır. IOS vs Android seçimini sen yap

şuan galaxy wonder kullanıyorum çevremde olan s2/S3/note2 gibi cihazları da kullandım elime iPhone almışlığım da var ama para veriyoruz sonuçta uzun süre tecrübe etmişlerden fikir almak istiyor insan :)

iPhone alırken neye dikkat etmek gerekli peki ? Yurtdışı ürünü çünkü .
  • büyük ekran diye kanmayın. galaxy s3 var bende okadarmı kasar kardeşim internete girsem zor çıkarım kasar diye felan büyük ekranla olmuyor herşey telefonun yazılımı kötü olduktan sonra.

Daha geçen gün iphone 4 ve galaxys s3 ün talking tom oyun uygulamalırını aynı anda açtım iphone 3 saniyede açıyor galaxy 9-10 saniyede açıyor.
    İphone 5 te değil 4.

3,4 tane uygulama denedim iphone hep önde kardeşim.

Galaxylerin yazılımı sıkıntılı iphone al keyfine bak
  • Sacramental kullanıcısına yanıt
    sanırım ios 7 ile kişiselleştirme seçenekleri de artıyor iPhoneda doğru mudur ?
  • Evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

Sadece internet performansında s4 öndedir diğer yönlerde iPhone 5.Ekranı buyuk olduğu ve flash olsugu icin s4 internet performansı iyidir yoksa hız olarak fark yoktur aralarında

Hayır hocam 2 test izledim 2 sindirde i5 kazaniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

Bence S4 un tek artisi ekrani buyuk

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galaxy W

quote:

Orijinalden alıntı: TanrıMisafiri

Büyük telefonun başına illa ki bişeyler gelir, ip5 ideal seçim olacaktır. IOS vs Android seçimini sen yap

şuan galaxy wonder kullanıyorum çevremde olan s2/S3/note2 gibi cihazları da kullandım elime iPhone almışlığım da var ama para veriyoruz sonuçta uzun süre tecrübe etmişlerden fikir almak istiyor insan :)

iPhone alırken neye dikkat etmek gerekli peki ? Yurtdışı ürünü çünkü .

Öncelikle şöyle söyliyim. iPhone'u yurt dışı alıcaksan aracı olan kişinin tekrar yurt dışına gitme ihtimalinin olması. Çnkü başına bişey geldiğinde bi problemle karşılaştığında tekrar geri gönderip sıfırını alabilirsin. Eğer öyle bi ihtimal yoksa biraz sıkıntı çekebilirsin. Ama çevremde 4-5 kişi ip5 ilk çıktığında getirttiler hala devam kullanmaya sıfır sıkıntı Bende şuan galaxy ace kullanıyorum ve nefret ediyorum telefonumdan. iPhone 5S ' i ve Apple Store'un İstanbul'a açılmasını bekliyorum. iPhone 5S ' i beklemek daha mantıklı gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.