Şimdi Ara

İphone 5s 95ten sonra şarj olmuyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaklaşık 9 aydır iphone 5s telefon kullanıcısıyım yaklaşık 2 aylıkken şarjı hep 25 e gelince 20 ye düşüyodu direk sonra önemsemedim kullandım 5 aylıkkende şarjı çok zor dolmaya başladığı için bende servise verdim izmirde ikamet ediyorum egemek ve genpaya verdim ikiside bi sorun yok diyerek telefonu geri verdiler apple görüştüm defalarca gene çözüm bulunamadı en sonunda 80tl vererek orjinal iphone adaptörü aldım fakat şimdide şöyle bi sorunum var telefon %90 dan %95 e uzun sürede çıkıyor ve 95 kalıyor şarjdan çıkarıp kapatıp açıyorum %100 yazıyor sonra tekrardan şarja bağlıyorum %99 dan devam ediyor 10 kere itunesten sıfırladım 3 kere icloud hesabı deyiştirdim kaç kere şarjı sıfırlayıp kalibrasyon yaptım ama bi türlü düzeltemedim şarjınıda okadar düzenli yaptım ama böyle bi sorun çıktı karşıma yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

çok iyi anlatamadım kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanorhan123 -- 28 Temmuz 2016; 0:27:02 >

• orhanorhan123 O kullanıcısına yanıt
    batterylife ya da aida64 uygulaması ile batarya sağlığına bakınız. sonra ekran fotoğraflarını buraya atınız ona göre yorum yapalım.
  • Akasya veya Zorlu'dan randevu al. Büyük ihtimalle pilin ömrünü tamamladı.
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    http://www.bparlan.com/iphone-pil-kalibrasyonu-pil-suresi-uzatmak/

bu sitedekini denedim ve telefonum ilk günki gibi oldu 6 saat ekran açık 15 saat bekleme yazıyodu ve bu sabah şarja taktığımda yüzde 20 den yüzde 80 e 30 dk da ulaştı ve 1 saat 20 dk sonunda 100 yazıyodu yardımlarınız için teşekkürler ilerleyen günlerde telefonun durumunu gene yazıcam belki benim gibi mağdur arkadaşlar vardır onlarada çözüm olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.