Şimdi Ara

İphone 5s Aksesuar önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar yeni 5s aldım.Telefonda hiç bir koruma yok çıplak vaziyette diyebilirim.Aldıktan sonra aksesuar için acele etmedim çünkü dikkatli kullanırım.Ama bugün kardeşimi o kadar uyarmama rağmen telefonu çarpmış Çok sinirlendim o yüzden hemen kılıf,ekran koruyucu,çerçeve artık hangisiyse en sağlam hale getirmem lazım.En iyi tavsiyeleri de yine kullanıcılardan,sizden alırız.
    Telefonun görünüşünü çok değiştirmeyecek(ön arka film yanlar çerçeve olsa nasıl olur?) şekilde olursa iyi olur ama öncelik sağlam olması.

Şimdi şuradaki ürünler dikkatimi çekti.İndirimde varmış.http://www.dr.com.tr/Kataloglar_/Spigen-Kiliflarda-70e-Varan-Indirim!/1429/1#!/page=1/category=0/filter=DEFAULT_A

Teşekkürler...

Edit:İphone 5s GOLD rengindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chili_peppers -- 22 Kasım 2014; 15:55:58 >

• chili_peppers kullanıcısına yanıt
    Madem telefon görünümünü korumak istiyorsunuz Incase Snap Case öneririm. Ben şeffaf olanını kullanmıştım gayette memnundum. Siyah rengide güzel ve çok azda olsa saydam sayılır, isterseniz bir araştırın.
  • PCNerd P kullanıcısına yanıt
    şimdi önerdiğiniz ürünün inceleme videosunu izledim.kılıf tam telefona oturmuyor gibi.Yine de bir araştırayım.teşekkürler...
    Hayır tam oturuyor, hatta ürünün isminde burdan geliyor zaten Snap Case (Yerine sıkı oturan kılıf)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 22 Kasım 2014; 18:13:20 >
  • Hocam belkin var Teknosa dahttp://m.teknosa.com/urun/telekom/belkin-iphone5-5s-siyah-transparan-kilif/145054184 ve daha niceleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PCNerd P kullanıcısına yanıt
    Hocamhttp://www.youtube.com/watch?v=nmSXHOux6f8 01:07 den sonrasını izler misin.

Üstte boşluk var.Kab telefonun kalınlığına göre değil gibi geldi bana.

Edit:oturmasında bir sıkıntı yok sertçe oturdu ama görüntü açısından bir gariplik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chili_peppers -- 22 Kasım 2014; 18:19:25 >
  • Spigen ultra hybrid crystal öneririm kullanmadim ama baya iyi duruyor içinden şeffaf ön ekran koruyucuda çikiyor

• Önerilere devam arkadaşlar çerçeve,kılıf,ekran koruyucu önerilerinizi bekliyorum.
  • Slim armor alma
    Bence baya kaba hybridlerden birini al alcaksan sert bişeyde alma telefonu çizer bende takipteyim

• evet hocam kaba durdurmasın telefonu kılıf.aynı fikirdeyim.
    plastik,silikon,metal hangi malzemeden almalıyız sence.
    Birde şeffaf olması iyi olur.
    Umarım herkesin faydalanacağı bir konu olur.
    Şuan slim armor ve normal kalitede arkali önlu şefaf koruyucu var bende ama slim armor kaba dediğim gibi spigen ultra hybrid crystal var arkasi plastik yanlarda yumuşak arkaya göre ve her tarafi şeffaf içindende spigenin kaliteli koruyucusu çikiyor ama pahali diye almiyorum şuan. Bence ona bakin metal almayin çekim gücünü azaltir

• ok dikkate alırım bunu dostum.

Konu güncel arkadaşlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.