Şimdi Ara

İPHONE 5S ÇILDIRDI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iphone 5s marka ağbimin telefonu var,telefon durduğu yerde tuş kilitli veya açıkken kendi kendine zil sesi çalıyor arama gelmiş gibi açıp bakıyoruz ne arama kaydın da ne telefonun menüsünde arama geldiğine dair hiçbir iz yok

bu durumu açıklayacak ve çözebilecek biri var ise yardımlarını bekliyorum

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtech-vti -- 9 Şubat 2015; 12:47:02 >

• Cihaz jailbreakli mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durduğu yerde kiltlenmesi gayet normal.
    Çalan zil sesi için sadece ayarları sıfırla düzelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz jailbreakli değil :)

durduğu yerde kilitlenmiyor arama geliyor ama arama ekranı yok öyle çalıyor sadece menüde dolaşabiliyorsun sonra kapanıyo

ghost (hayalet arama) diye bir sorun varmış apple kimliği ile alakalı değiştirince sorun kalkıyormuş deneyeceğiz bakalım
  • Düzelmezse klasik bir cevap ama restore at geçer. Yine olmazsa servis.

• sıfırladık ama geçmedi bu konuda uzman bir abi apple kimliği ile alakalı dedi

farklı apple kimliği alıp 1 gün kullan sonra eskisine geri dön düzelir dedi ama bakalım
  • Hocam ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. Cihazınıza uygun ipsw dosyasını indirip cihazı dfu moda alıp restore edip yeni bir iphone olarak ayarlayın bi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihgaucho

Hocam ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. Cihazınıza uygun ipsw dosyasını indirip cihazı dfu moda alıp restore edip yeni bir iphone olarak ayarlayın bi.

bende ilk defa karşılaştım :(

apple kimliği değiştirip deneyeceğiz olmazsa sizin dediğiniz gibi yaparız bakalım sonucu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vtech-vti

quote:

Orijinalden alıntı: fatihgaucho

Hocam ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. Cihazınıza uygun ipsw dosyasını indirip cihazı dfu moda alıp restore edip yeni bir iphone olarak ayarlayın bi.

bende ilk defa karşılaştım :(

apple kimliği değiştirip deneyeceğiz olmazsa sizin dediğiniz gibi yaparız bakalım sonucu merak ediyorum

Düzeldi mi cihazınız ilginç bir sorun olduğu için sormak istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.