Şimdi Ara

iphone 5s i iphone se ye çevirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar elimdeki temiz iphon 5s var ona se anakartı taka bilirmiyim bildiğim üzere sadece aralarından sadece anakartları farklı diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne gerek var ki? bence elindekini sat. SE al..
  • ama 5S den 7 ye dönüştüren varmış.. sana linki atıyorum şimdi..

https://www.log.com.tr/iphone-5si-iphone-7ye-donusturduler/
  • amaç ne ki? 2. elde milleti mi kandıracaksın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-60C9D430E

amaç ne ki? 2. elde milleti mi kandıracaksın?
    Saçma yorumlar yapmayın adam belki zevk için yapacak ? Youtubeda bir adam vardı izlemiştirsiniz adam iphone 7 ye kulaklık girişi yapıyordu ve daha bir çok kendi yaptığı işler var iphone üzerinde. Neden yani insanları hemen fırsatçılık peşinde koşuyor diye düşünüyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Melih Albayrak

Saçma yorumlar yapmayın adam belki zevk için yapacak ? Youtubeda bir adam vardı izlemiştirsiniz adam iphone 7 ye kulaklık girişi yapıyordu ve daha bir çok kendi yaptığı işler var iphone üzerinde. Neden yani insanları hemen fırsatçılık peşinde koşuyor diye düşünüyorsunuz.

Alıntıları Göster
    herkesi kendi gibi zannediyor da o yüzden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melih Albayrak

Alıntıları Göster
    belkisi felan yok... gecen gordum çakalin teki se ilani diye 5s koymus kasasi birebir degistirmis. eski ilanda ayni yerde cizik olan baska bir 5s ilandan kaldirmis ozellik kismina bakiyoruz se ilaninda iphone 5s bildigin... bir insan 5s den se 'ye donusturmesi ne amacla olabilir sence?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kim 17 yaşında anlamadım. bana diyorsan ben 17 yaşında değilim. her türlü de ispat ederim.
  • İyi de adam SE kasasına 5s anakartı takmaya çalışmıyor ki, tam tersini yapıyor. Dolandıracak olsa herhalde SE kasasına 5s anakartı takardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

İyi de adam SE kasasına 5s anakartı takmaya çalışmıyor ki, tam tersini yapıyor. Dolandıracak olsa herhalde SE kasasına 5s anakartı takardı.

• Okudugunu anlamıyorsun sanırım

• SE’nin pili daha büyük diye biliyorum. Sırf bundan dolayı bile kasalarda uyumsuzluk olabilir. Ama emin değilim, daha bilgili arkadaşlar da fikir yazsınlar.

• işte güzel arkadaşım galiba sen çok akılısın benim yapmak istediğim şey zevk meselesi ozaman onu yapacak olsqm se kasası takıp jealbreak yaparak satrdım benim işim ise hobi ben yaptım diye bilmek bu gibi düşünceler dolayı tekloniji konusunda ilerliyemiyoruz

• galiba ne dediğimi anlamadın yda okuduğunu anlamıyorsun ben 5s se se anakartı takaçam diyorum yapçak olsam se kasası takıp jealbreak ile sistem bilgisini değiştirip anakart üzerindeki 5s kod adını lazer ile se kodu na döndürürdüm bu işler bana göre değil ben telefonu bozuk olan bir çocun parası cebinde kalsın diye soruyor rum sence 6s alsınmı yoksa parsının yarısının azını harcayıp parası cebinde mi kalsın

• AzRocK kullanıcısına yanıt
    o dediğin doğru ama se pil soket yuvasını 5s uyumlu hale getire bilirim belki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.