Bildirim
iPhone 5s için pil önerisi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Başka adres arama kenbu dostum Harika bi insan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: samsun__
Evet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: samsun__
Evet on numara esnaf
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonun yurt içi ise 130 lira zorlu ya da akasya da eğer yurt içi ise beşiktaş kvk apple var orada 150 lira -
iphone 5s kapsam dışı olarak biliyorum. Yani 5S için fiyat 319 TL. -
telefon hiç açılmamış ise appleden değiş 129 tl en ucuzu o
Garanti kapsamında geçerli bir 6 dan yukarısı
Yaklaşık 2 ay önce n11 üzerinden mucizebatarya aldım. 1700mAh. Kendim montajını yaptım. Şu an 4-4,5 civarı ekran kullanımı alıyorum. Bekleme süresi 14-16 saat civarı değişiyor. Kullanımına göre de rakamlar değişebilir. Ben WiFi ve LTE eşit düzeyde kullanıyorum diyebilirim. 1 yıl götürse yeter, yenisini alır yine 1 yıl daha ötelerim cihazı. iOS 11.2.5 bu arada. -
Cihazi 1-2 yil daha kullanicam diyosan orjinalden şaşma bilmedigin bişey takarsin 5-6 ay götürür seni yada bi yerde patlak verir temasislik olur ekranda gider telefonda..madem apple kullaniyosunuz madem 1500-2000 telefon kullaniyosunuz 3-5 hesabi yapmayin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X