Şimdi Ara

İphone 5s İos 8 Gm Güncellemesinden Sonra ŞArj Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İphone %s kullanıyorum UDID kaydım da var ve Golden Master sürümüne güncelledim. 7 de sorunsuz kullandığım orjinal olmayan kablo ile 8 e geçtikten sonra MAC ve normal PC üzerinden şarj edemiyorum. Bu problemi yaşayan yada önerisi olan var mı acaba? :(

• quote:

Orijinalden alıntı: RedThrush

Arkadaşlar İphone %s kullanıyorum UDID kaydım da var ve Golden Master sürümüne güncelledim. 7 de sorunsuz kullandığım orjinal olmayan kablo ile 8 e geçtikten sonra MAC ve normal PC üzerinden şarj edemiyorum. Bu problemi yaşayan yada önerisi olan var mı acaba? :(

Bu problem ios8 beta2dede vardı. Hard reset attıktan sonra düzelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beksipeys

quote:

Orijinalden alıntı: RedThrush

Arkadaşlar İphone %s kullanıyorum UDID kaydım da var ve Golden Master sürümüne güncelledim. 7 de sorunsuz kullandığım orjinal olmayan kablo ile 8 e geçtikten sonra MAC ve normal PC üzerinden şarj edemiyorum. Bu problemi yaşayan yada önerisi olan var mı acaba? :(

Bu problem ios8 beta2dede vardı. Hard reset attıktan sonra düzelmişti.

Hard resetten kastınız tam olarak nedir? Açıklarsanız çok sevinirim.
  • Telefonu tamamen silme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hard reset üst ve alt tuşlara aynı anda uzun süre basıp telefonun kendiliğinden kapanıp yeniden açılması.

Ben sorunu tam olarak anlayamadım. Orjinal olmayan kablo artık iOS 8'de işe yaramıyor dediniz sanırım. Bir çoğumuzun yaşadığı orjinal olmayan kablo sıkıntısı değil mi sorununuz, başka birşey mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Hard reset üst ve alt tuşlara aynı anda uzun süre basıp telefonun kendiliğinden kapanıp yeniden açılması.

Ben sorunu tam olarak anlayamadım. Orjinal olmayan kablo artık iOS 8'de işe yaramıyor dediniz sanırım. Bir çoğumuzun yaşadığı orjinal olmayan kablo sıkıntısı değil mi sorununuz, başka birşey mi?

Onur bey evet genel bir sorun gibi ama doluyor gibi görünüp dolmaması şaşırttı beni..

Bir sorum daha olacak İnteraktif bildirimin aktifleştirildiği bir kısım var mı ? Yoksa kendiliğinden mi oluyor?
  • RedThrush kullanıcısına yanıt
    İnteraktif bildirim ile neyi kastettiğinizi anlayamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

İnteraktif bildirim ile neyi kastettiğinizi anlayamadım

İos 8 ile birlikte gele değişik bir sistem var biliyorsunuzdur kilidi açmadan cevap verilebilen özellik ama sanırım uyarının alt kısmını sürükleyince çıkıyor. Bir ayar kısmı varmı diye merak etmiştim.
  • RedThrush kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Henüz iOS 8'e geçmediğim için bilgim yok malesef

• Orijinal olmayan şarj aleti alacaktim teknosa şarj etmez dedi ios 8 için ikilemde kaldim

• ios 8 e nasıl geçtiniz ya? 6 gb yer istiyo, bende yer yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

ios 8 e nasıl geçtiniz ya? 6 gb yer istiyo, bende yer yok :)

iTunes tan güncelleyerek bu sorunu aşabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.